Lifestyle

Ontwikkeld door vaders, goedgekeurd door moeders, geliefd door kinderen

Jaja, een nieuwe generatie van Washandjes voor Kinderen… Dan denk ik: wat valt er nog te verbeteren aan een washand? Nou… veel! Dat blijkt al snel als ik het filmpje van SoapSox bekijk. Dat is gaaf! Handig hoor en slim bedacht door die vaders.

2 in 1

Inderdaad, de SoapSox is ontwikkeld door vaders, goedgekeurd door moeders, geliefd door kinderen. Wat wil je nog meer… Maar hoe werkt het precies? De 2 in 1 washand is omgetoverd in een plucheknuffel. Ze zien er schattig of stoer uit én de knuffels kunnen mee in bad. Zo kan er in bad worden gespeeld met bijvoorbeeld een eend, haai, nijlpaard, schildpad, walvis of krokodil. Gezellig. Maar daarnaast ook super functioneel. Want het is de bedoeling dat je in de plucheknuffel een stuk zeep laat eten (of vloeibare zeep in de bek spuit)… daarna dompel je de knuffel onder water… en soppen maar. Wassen was nog nooit zo gaaf.

Robert van SoapSox Kids legt uit: “De binnenkant van SoapSox is gemaakt van een antimicrobiële spons van een zacht maar stevige stof, dat ervoor zorgt dat je een maximale schuimkraag kunt creëren. Dan kijkt elk kind er toch naar uit om in bad te gaan?!”

Gaaf!

Gaaf voor Kinderen heeft de SoapSox hippo getest. Met succes. De washand werkt inderdaad zoals hierboven beschreven. In no time komt er uit de plucheknuffel sop en dat geeft dubbel veel plezier. Lekker spelen in bad. En, mocht de washand-knuffel zelf toe zijn aan een wasbeurt... dan kan 'ie gewoon in de wasmachine.