Lifestyle

Muurstickers in soorten en maten

Of wij een muursticker willen testen. Wat een vraag… natuurlijk. Gaaf zelfs. We kunnen zelf een muursticker uitzoeken om te testen. Kwestie van even op de website van tenstickers.nl kijken. Dat klinkt makkelijk en het was dus even schrikken toen we gingen shoppen, want wat een grote keuze. Laat dat ‘even’ dus maar weg. Wij kwamen meerdere keren in de webshop terug, maar toen we bedacht hadden wat we wilden, konden we snel een mooie sticker uitkiezen (fijne zoekfuncties zoals kinderkamer, muurtekst, krijtbord sticker).

Het zou een krijtbordsticker worden. Want we wilden nog een krijtbord op de nieuwe slaapkamer van onze dochter. We hebben gekozen voor het vogelhuis, wat ziet die er leuk uit! Uiteindelijk voor de middelste maat gekozen, want wij hebben nog niet eerder een muursticker geplaatst en het is dus even de vraag of het lukt. De slaapkamer van dochterlief is namelijk voorzien van vliesbehang.

 

Wauw effect

Na de bestelling is de sticker erg snel binnen gekomen. En wow, deze ziet er in het echt ook echt mooi uit. Na een paar dagen van ‘plat walsen’ onder het vloerkleed is de tijd aangebroken om aan de slag te gaan. Bij het plakken hebben we zorgvuldig de handleiding gevolgd die erbij zat, en de sticker zit nu als een (vogel)huis! Te gaaf. Onze dochter is meteen aan de slag gegaan met krijt. Het werkt prima en de sticker plakt dus ook goed over vliesbehang. En krijten kun je erop als de beste!