Lifestyle

Niet voor grijze muizen!

 

Nou, het worden díe schoenen! Ik zie die blauw/wit/gele schoenen met veters staan en weet het meteen. Die zijn het voor mij. Dat geel is lekker zomers en komt zowel aan de zijkant als op de hiel terug. De flap van de schoen is wit en bovenaan (het deel wat je omhoog trekt bij het aandoen van je schoen) heeft een stevige grip dankzij de stippeltjes. De merknaam staat zowel op die flap als aan de zijkant. Het geeft een stoere look! Ook gaaf: de rand aan de binnenkant heeft een printje in geel, rood, blauw en grijs… dit zie je subtiel terug op het bovenrandje. Kortom: Navy Nappa it is!

Schoenendoos

Even passen, dus. Maar eigenlijk weet ik al dat een voetbed van Red-Rag mij altijd prima past. De schoen van leer en het voetbedje (wat je er ook uit kunt halen – om te wassen) van dit model zitten mij ook weer gegoten. Hebben! Ik ren er als we thuis zijn meteen op weg. Een potje voetballen op het schoolplein (ai, toch een beetje zonde van zo’n eerste gebruiksveeg… maar het hoort erbij) en keihard trappen op de fiets. De zool heeft prima grip op de pedalen. Weer thuis valt mij pas op dat er in de schoenendoos een kaart met een code zit waarmee je prijzen kunt winnen. Helaas win ik niets maar het gedicht ‘my buddy’ op de kaart is grappig. Maar de tekst op de achterkant van de schoenendoos slaat alles! Lees maar mee: “Wow. Je hebt Red-Rag’s gekocht. Slim en vooral opvallend mooi. Niet voor grijze muizen, underdogs en thuisblijvers. Nee…. Red-Rag is voor stoere wereldstappers, rebellen en dromers van vandaag én morgen. Een tikkeltje tegendraads, lekker even anders en gezond eigenwijs. Stap in en beleef Red-Rag. Met liefde ontworpen en met de hand gemaakt. En mooie schoenen verdienen een mooie doos. Alsjeblieft. Hierin kun je jouw schoenen opbergen. Altijd handig. Je kunt er natuurlijk ook andere mooie dingen in bewaren. It’s up to you… Have fun. Be wild. With Reg-Rag

 

Al 10 jaar!

Red-Rag heeft in de afgelopen tien jaar nog nooit een veilige weg bewandeld. De ontwerpers denken steevast behoorlijk ‘out of the box’ en lijken precies aan te voelen wat er in eigenwijze kinderen omgaat. Red-Rag bekijkt de wereld vanuit een stoere bril.  De brutale ontwerpen en de levendige kleuren staan al een decennium lang garant voor verrassende collecties. En dat was precies waar men in 2005, ten tijde van de lancering van de eerste collectie van Red-Rag, op zat te wachten. Een creatieve en inspirerende broedplaats dus. Combineer dat verrassend design met hoge kwaliteit en de fijne pasvorm en je zult begrijpen waarom het al tien jaar een succesformule is. Red-Rag verrast regelmatig met een hip event en te gekke winacties om het contact met de jongere doelgroep te houden.