Lifestyle

Uitlaat voor je fiets

Vroemmmm. Voorheen riep ik dat wel eens als ik op mijn fiets zat. Maar nu heb ik een super gaaf uitlaatsysteem. Dé ultieme accessoire voor stoere fietsers. Mijn fiets lijkt nu wel een echte motor. Kwestie van de Turbospoke bij je achterwiel plaatsen, een ‘motorkaart’ kiezen en tegen je spaken plaasten… en je fiets klinkt als een motor.

Uitlaatsysteem

Lekker buiten fietsen en de blits maken in de buurt. Dat lukt met gemak met dit uitlaatsysteem. En het grappig, telkens als ik een andere kunststof ‘motorkaart’ kies, maakt mijn fiets een ander motorgeluid. Die dunne ‘motorkaart’ plaats je tegen de spaken van je wiel en het geluid wordt vanzelf versterkt door de uitlaat. Hoe harder ik trap, hoe meer geluid.

 

Er is ook een kleinere variant: de Turbospoke Mini. Ook zo’n lawaaimaker voor je fiets. Bevestig de Turbospoke Mini op je fiets, plaats één van de geluidskaarten en je kunt gaan fietsen! Zodra je wiel begint te draaien, klinkt het geluid. Hoe sneller je fietst, hoe luider het geluid! En nu het coolste: er passen meerdere Turbospoke Mini’s op je fiets! Daarmee krijg je meer volume, en kun je andere geluiden maken! Past op elke fiets met een wieldiameter van 14 "of groter.

Die uitlaat ziet er stoer uit! En zorgt er ook voor dat jouw fiets als een heuse motor klinkt. Het uitlaatsysteem heeft geen batterijen nodig, het wordt voor 100% aangedreven door de pedalen van je fiets. Het uitlaatsysteem wordt geleverd met 3 motorkaarten, die je kunt gebruiken om wel 6 verschillende soorten geluiden mee te creëren! Het Turbospoke Racing systeem past op 95% van alle fietsen, met een wieldiameter tot 16 inch.