Lifestyle

Bijna vakantie

 

Met de zomervakantie al in zicht, zijn we nog even de allerlaatste activiteiten aan het afronden. Bedankje voor de juf en meester, koffie-ochtend op school, bbq met het hockeyteam van onze jongste, openstaande punten voor het werk en nog even de laatste bezoekje aan ouders en schoonouders.

Korte broek met hemdje

Toch betrap ik mij erop dat ik dan al heel soms achter mijn computer aan het wegdromen ben over de vakantie. Zee, strand en natuurlijk zon! Drie kindjes die vrolijk huppelen van het één naar het ander, terwijl ik heerlijk achter een boek zit te genieten van mijn cappuccino. Tja, in mijn dromen zien ze er ook altijd zo gezellig uit. Een korte broek met zo’n leuk fris hemdje van Claesen’s of Vingino! Hip en vrolijk en zo makkelijk even in je tas te stoppen. Onze kids zweren bij de hemdjes en boxers en leggen nu, ruim 2 weken voor vertrek, al hun ondergoed klaar om mee te nemen!

 

Shop deze outfit

Nu ken ik een website waar ze van die te gekke ondergoedjes verkopen. Nee, niet als setje hoor, je kunt hemdjes gewoon apart van boxers bestellen en dat is juist zo fijn. Sommige kinderen hebben qua boxers gewoon een maatje kleiner nodig of willen alleen een leuk hemdje hebben. Of willen een wit t-shirt van Vingino combineren met van die vrolijke boxers van Bjorn Borg. Zit nog lekker ook. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor basics van Ten Cate kiezen, zowel voor jongens als voor meisjes is de pasvorm perfect en er zit geen merklabel in, dus geen gekriebel meer. Zal ik die handige webwinkel verklappen? Ondergoed voor Kinderen. Er is nu SALE. Fijnnn.