Lifestyle

Knuffelen met je iPad

Ja, echt. Ik knuffel met mijn iPad. En soms schrik ik van mijn tablet… Hoe dat kan? Ik heb echt een te gek, gave hoes om mijn mini iPad. Het heet een TabZoo. Dat betekent dus eigenlijk dat je tablet met een hoes wordt omgetoverd tot een dier. In mijn geval een poes, maar er is ook een tijger of aap.

 Spelen en beschermen

Mijn mini iPad heb ik dus veilig opgeborgen in een hoes. En die hoes is dus super cool. Een grijze poes, met staart. Van zacht pluche. Zo is mijn kostbare tablet goed beschermd, maar bovenal ontzettend grappig. Want het houdt niet op bij zo’n hoog knuffelbaar uiterlijk… bij de tablet case hoort een MyPal App. Wat die app kan? Grommen of spinnen! En ook de ogen bewegen. De beschermhoes zelf heeft geborduurde ogen, maar die kun je aan de binnenkant wegklappen zodat je tablet zichtbaar wordt. Dan zorgt de app voor grappige, bewegende ogen. Waar je ook nog eens een spelletje mee kunt spelen. Een interactieve tablet case dus. En misschien nog wel leuker: de tanden aan de boven- en onderkant. Je zet je iPad, of andere tablet, vast in de hoes en het lijkt dan net of – in mijn geval de kat – het dier je tablet opeet. Beestachtig gaaf! 

 

Meer TabZoo

Gaaf om te weten. Er zijn niet alleen grrruwelijk leuke beschermhoesjes voor om je tablet… er is meer! TabZoo biedt een breed assortiment dat inmiddels bestaat uit: tablethoezen, tablet cases, beanies, tablet rugtassen, koptelefoons en telefooncovers. Allemaal bieden ze uitstekende bescherming en zijn ze functioneel in gebruik. De producten worden met de grootste zorg ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Aan ieder detail wordt gedacht. Het assortiment is bijzonder vrolijk van kleur en altijd voorzien van één of meerdere interessante details. Waarbij de signatuur van TabZoo, opvallend grote ogen en vriendelijke tanden, altijd de boventoon voert.

TabZoo lanceert allereerst een stoere tijger, een grappige aap en een lieve kat. De MyPal App is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

De tablet cases met MyPal App zijn onder andere verkrijgbaar via www.bagpets.nl en via diverse verkooppunten on- en offline. Verkoopprijs van deze beestachtig leuke tabletbeschermers is € 29,99.