Lifestyle

Over dierenprints en Robin’s reis

Naar de website www.lovestation22.com ga ik heus niet alleen om kleding te shoppen (al doe ik dat wel graag!). Bij dit hippe kledingmerk voor avontuurlijke meisjes valt namelijk heel veel te lezen. Over dieren bijvoorbeeld. Je kunt het zo gek niet bedenken of LoveStation22 heeft leuke dieren weetjes, over de dromedaris, paradijsvogels, Somalische wilde ezel, giraffe en nog veel meer. Ik mis eigenlijk nog de zebra. Dat komt omdat ik dat zo’n gaaf dier vind én ik net een coole broek met zebraprint heb ontvangen (daarover straks meer). Ik vind het fijn om te weten dat het meidenmerk zich in zet voor dieren, in het bijzonder voor Het Wereld Natuur Fonds. Ik lees: “al jaren is WNF actief en succesvol bezig met het beschermen van de natuur. Daar dragen wij graag aan bij! Daarom doneren wij voor elk kledingstuk dat er verkocht wordt een vast bedrag aan het Wereld Natuur Fonds.”

Robin en de dieren

Het leuke, ik kan iedere maand op de site van LoveStation22 terugkomen om verder te lezen. Er staat namelijk telkens een nieuw hoofdstuk over Robin online. Robin is een 8-jarig meisje die stoere, leuke, lieve en grappige avonturen meemaakt. Vaak komen er dieren in haar verhalen voor, want zij kan praten met dieren. Blader online vooral even terug naar het eerste hoofdstuk waarin Robin en haar familie wordt voorgesteld. Surf zeker naar hoofdstuk 4 waarin meer over de dierentaal wordt uitgelegd.

Gaaf toch, hoe een kledingmerk voor meiden meer is dan alleen kleding of een webshop. Grappig is ook ‘het verhaal achter’ enkele kledingstukken. Als ik dat allemaal weer heb bekeken, klik ik toch echt op de knop van de webshop. Want ik wil de nieuwe collectie bekijken. Van de jurkjes met dierenprint word ik heel vrolijk. En die jumpsuit met zebra- of giraffeprint is super tof. Toch ben ik dit keer op zoek naar een broek. Yep, die is hier ook te vinden. Ik val voor de broek met de zebraprint en roze stiksels op de zakken achterop. Klikker de klik, nog een t-shirt met een afbeelding van een vis  en mouwen met glitters… en mijn winkelmandjes is vol. De dag erna komt die vrolijke envelop van LoveStation22 al binnen. Ik ben daar altijd zo blij mee! Natuurlijk vanwege de inhoud, maar juist ook vanwege de mogelijkheid om te knutselen met dit stevige papier. Ik knip de roodborstjes uit, en de tijger, en de giraffe. Dan pas ik mijn broek; oeps, nog iets te lang (ik zit tussen twee maten in). Maar dat maakt niet uit, even de broekspijp oprollen en het staat super avontuurlijk. Even testen door flink op de trampoline te springen. Yes, het is een blijvertje!