Lifestyle

Mooie muur!

 

De kinderkamer groeit met kinderen mee. Zo kozen wij bij onze zoon toen hij een baby was voor zo rustig mogelijk. Een ledikant, commode met plankje en kledingkast. Aan de muur hing eigenlijk niets. We vonden het al snel saai, dus gingen we op zoek naar iets moois voor aan de muur.

Lieve afbeeldingen

We vonden het in een muursticker. Pal boven de commode plakten we een lieve afbeelding van dieren. Maar kleine kinderen worden groot, dus toen hij niet meer op die commode verschoond hoefde te worden, verdween die kast én de muursticker. Inmiddels wisten wij hoeveel verschillende muurstickers voor de kinderkamer er zijn.

 

 

Van Toy Story naar wereldkaart

Inmiddels was de kleine man fan van Toy Story en vonden wij goedkope muurstickers voor de kinderkamer met een afbeelding van Buzz Lightyear, Woody en Rex. Gaaf. De drie Disney-figuren hebben wij op de deur geplakt. Dat gaat overigens snel en simpel dankzij de praktische uitleg (ook online te vinden). De slaapkamer knapte er meteen van op. Het werd een vrolijke boel. De kwaliteit van de muurstickers is perfect, want inmiddels is zoonlief negen en sieren Buzz, Woody en Rex nog altijd de kamerdeur. In de tussentijd is er zelfs een sticker aan de muur bij gekomen; een wereldkaart. Als gezin hebben wij al heel wat reizen gemaakt en dat kan onze zoon nu op die wereldkaart muursticker aangeven.

Meer aan de muur

Wij vinden die muurstickers een uitkomst. In mum van tijd is je kamer ‘opgeleukt’ en ben je er op uitgekeken… dan kun je de sticker verwijderen (soms wel even opnieuw schilderen óf een nieuwe muursticker uitkiezen). Extra leuk is de mogelijkheid om een eigen test te laten maken in stickervorm. Zo hangt er nu een familiespreuk aan de muur, in ons gewenste lettertype, kleur en stijl. Hoe gaaf is dat?!