Lifestyle

Grappige koptelefoon

Als wij een langere autorit maken of juist ’s ochtends als ik eerder wakker ben dan papa en mama, dan mag ik een filmpje kijken op de tablet. Maar, het geluid mag niet te hard. Dat snap ik, maar ik wil de film of het muziekje wel horen. Vandaar dat ik op mijn wensenlijstje een koptelefoon had staan. Dat is ideaal, want als je een koptelefoon aansluit op de tablet, dvd-speler of andere apparatuur, dan heeft de omgeving geen last van het geluid.

Gave koptelefoon

Die koptelefoon is gevonden hoor. En wat voor één! Een supergave. Namelijk van de Minions. Die zijn zo cool. De koptelefoon is geel en op de oorschelp staan minions. Een lekker zacht kussentje op mijn oor en de hoofdband is gewoon verstelbaar. Handig. Bovendien, een top geluidje. Zo kan ik ongestoord lekker luisteren mét een grappige koptelefoon op mijn hoofd.

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Bagpets.nl een koptelefoon naar keuze weggeven.

 

In de webshop zijn zoveel verschillende en superleuke koptelefoons en in-ear koptelefoons voor jonge oren te vinden. Wat denk je van zo’n grappige haai of panda. Of natuurlijk zo’n knettergekke minion.

Welke koptelefoon vind jij gaaf en zou jij graag willen winnen?

Surf voor alle modellen naar www.Bagpets.nl en bekijk bij ‘koptelefoons’ de beschikbare modellen.

Vul voor 1 september 2015 op onderstaand winformulier de link in van het model koptelefoon welke jij graag wint.