Lifestyle

Magische sprookjeswereld onder de douche of in bad

Ik mag in bad en mix als een tovenaar. Twee kleuren badzout er in, ik roep de spreuk: Simsalabim! En opeens verkleurt het water naar magisch groen. Dat is de toverkracht van drakenfruitextract. Trouwens, het ruikt ook erg lekker. Zoet, maar fijn.

Prinsessen en draken

Prinsessen, ridders en draakjes opgelet… het zijn niet alleen de afbeeldingen op de verpakking van de nieuwe Nature Kids lijn van Kneipp die ontzettend gaaf zijn, het is juist ook de geur. Hmmm, fijn. En zacht voor de huid. Met ingrediënten als framboos, drakenfruit en lavendel zorgt het merk voor magische kleuren en heerlijke geuren. Drakenfruit? Yep, inderdaad. Drakenfruit is een exotische vrucht die veel wordt gegeten in Aziatische landen. Het wordt ook wel dragonfruit of pitahaya genoemd. Drakenfruit is wellicht de mooiste vrucht van de wereld met vooral een bijzondere vorm en intense kleuren. Door de schubben op de schil lijkt de schil van de vrucht een beetje op de huid van een draak. Drakenfruit is heel gezond om te eten, als huidverzorgingsproduct werkt hydraterend en verzachtend.

 

Het Kneipp Nature Kids assortiment bestaat uit:

• Speciaal voor magische prinsessen: prinsessen shampoo & douche in één en prinsessen badschuim met framboos aroma! Voor een zachte huid en makkelijk doorkambaar haar zonder tranen!

Voor stoere ridders: heerlijk geurende drakenkracht shampoo & douche in één en een drakenkracht tover bad.

De speciale droomreis badschuim bevat natuurlijke lavendel en teunisbloemolie. Deze verzorgt en ontspant en helpt de kids om heerlijk te slapen.

Voor verstopte neusjes: de badolie thijm en munt helpt om vrijer te ademen en is een feest in bad.