Lifestyle

Experience store voor kinderen

Zooo, dat is gaaf! In Nederland, in de plaats Bleskesgraaf, is Europa's eerste experience store voor kinderengeopend. Wat is een ‘experience store’? Kassa's en verkoopsters ontbreken Bij Vip-Kidz. Daarvoor in de plaats helpen stylisten de kinderen en ouders met het uitzoeken van een nieuwe outfit. De kleding in de winkel zijn zogenoemde showroommodellen en blijven dus bij Vip-Kidz om te passen en te voelen. In de winkel kan de bestelling via de webshop worden geplaatst en wordt de kleding heel spoedig bezorgd (voor 23.45 uur bestelt, de volgende dag thuisbezorgd). Alle kinderen krijgen wel een gave goodiebag mee naar huis. Maar er valt veel meer te ervaren in de winkel dan alleen kleding passen! 

 

Kids vermaken zich gratis

Bij Vip-Kidz is het dus niet alleen kleding passen. Je krijgt hier goed advies. Ouders nippend aan koffie of thee krijgen van de stylistes de collecties te zien op de vele iPads en flatscreens. Kinderen kunnen de kleding passen en dan volgt er een ‘make-over’. Kinderen worden mooi gemaakt door de kapster en visagiste om daarna de fotostudio in te duiken. Heus! Er zijn in de studio wel acht verschillende achtergronden waar kids uit kunnen kiezen… Wil jij voor de graffiti muur op de foto of toch liever in het bos. Wie weet kiezen ze voor een racewagen of een achtergrond in de sneeuw. Wat een ervaring. Ze gaan op de foto in de nieuwe outfit en die foto’s krijg je daarna gratis in je mailbox. Daarna kan er ontspannen plaats worden genomen in de minibioscoop.

Winkelen wordt op deze manier een uitje!

In de winkel zijn 15 topmerken te vinden, zoals Ninni Vi, Quapi, Mortenz, Jube&Sturdy, Vingino, Geisha, Stones & Bones, Someone, LoveStation22. Zowel voor jongens als voor meisjes. Iedereen is welkom voor deze bijzondere ervaring op , vrijdag van 09.00 – 21.00 uur en zaterdag van 09.00- 17.00 uur aan Kerkstraat 35 in Bleskensgraaf.

Gaaf voor Kinderen zegt: dit moet je ervaren!