Lifestyle

Comfy sweatstof

Ik vind het fijn om bij wat kouder weer - en vooral comfortabel na het sporten - om kleding van sweatstof te dragen. Aangenaam warm en lekker soepel. Nou, dan zit je met de kinderkleding van Jake Fischer dus helemaal goed. Zo heb ik ontdekt. Als een echte avonturier ging ik over internet en kwam zo bij de kleding van Jake. Hij is ook een avonturier, dus dat komt goed uit. Meteen op de homepage zie ik stoere jongens en meiden in hippe kleding. Dus, klikkerdeklik en verder naar de wintercollecties van 2015-2016.

 

Dudes en Rosies

Kijk, dat is grappig. Kleding voor jongens noemen ze Dudes en Rosies voor meiden. Ik ben een meid van 7 jaar en surf dus naar de Rosies. Er is roze kleding, maar ook veel blauw. Fijne basics en niet te ‘tuttig’. Wel hier en daar een bloemetje of vrouwelijk detail, maar verder lekker stoer. Het wordt een setje met een roze jogging pant en hooded sweatvest. De roze letters op het blauwe vest kleuren prima bij die broek. Mijn broer van bijna 10 jaar kiest ook een blauw hooded sweatvest.

Het is trouwens niet te koop op de site van Jake Fischer, maar er is een store locator. Perfect. Diverse winkels bij ons in de buurt verkopen het, dus op voor een uurtje de stad in en een passessie. Gezellig!

We komen terug met de gewenste kleding en wauw, wat is de stof lekker soepel en comfy. Dit wil ik niet meer uit!