Lifestyle

Verkleden is gaaf!

Als wat ga jij verkleed? Dát vraag ik aan een vriend op school, want het is bijna carnaval. Hij is er nog niet zo mee bezig. Ik vind dat raar! Ik houd van verkleden. Of beter, ik houd van carnaval. Ik mag dan wel in Noord-Holland wonen… met een Brabantse vader leeft carnaval bij ons thuis wel. Sterker nog, wij gaan in februari naar de optocht in Eindhoven. En dan wil ik mijn stoere racer pak aan, net als vorige keer.

Mijn zus gaat zich verkleden als politieagent, met handboeien. Dat wordt dus feest. Haar verkleedpak is net besteld... 

 

Véél kostuums

Hoe je ook verkleed wilt gaan, als gekke clown, prins, cowboy, indiaan, kerstman, pinokkio, ridder, piraat, duivel, ninja, banaan of papegaai… er is zoveel keus!

Al deze te gave kostuums – en nog veel meer - zie ik bij Feestkleding365 en ik raak er behoorlijk van in de war. Het ziet er allemaal leuk uit! Ik kan niet meer kiezen. Dit is ook the place to be om inspiratie op te doen. Wij vieren carnaval en er zijn gewoon veel gave carnavalskostuums.

Ook voor volwassenen. Ik heb zo’n voorgevoel dat ik dit jaar wel eens hetzelfde kostuum ga dragen als mijn vader. Hoewel, hij draagt alleen een boerenkiel. Saai. Ik weet zeker, ik ga verkleed! Want, als je hier niet slaagt, dan weet ik het niet meer.

Surf naar www.feestkleding365.nl en kies.

Vul voor 1 februari 2016 de LINK van jouw carnavalskostuum in.