Lifestyle

Kaartjes al op zak… en dan er op uit

Een dagje op pad met het gezin of met vrienden? Er is zoveel leuks te doen in Nederland. Van pretpark tot dierentuin en van museum tot concert. Weet je wat jullie gaan doen?! Dan is het wel zo handig om van te voren entreekaarten op zak te hebben. Op kaartjes.nl vind je een overzicht van allerlei uitjes in Nederland. Dat is wel zo makkelijk.
Tickets binnen handbereik
Of je nu kaartjes zoekt voor een concert of film, of iets actiefs wilt gaan doen of liever naar het museum gaat…  je vindt alle uitjes met kaartjes.nl. Yes, alle tickets binnen handbereik. Bij veel uitjes profiteer je bovendien van een speciale online korting.

Populair
Wij van Gaaf voor Kinderen vinden het overzicht met ‘Meest populair’ handig. Zo zien wij dat op het moment de top 5 er zo uitziet: Rijksmuseum; Groninger Museum | David Bowie is; De Efteling; Walibi; Safaripark Beekse Bergen.
Wat valt er op? Entreekaarten voor musea en attractieparken zijn favoriet. Reden genoeg om 4 kaarten voor een pretpark weg te geven.


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Kaartjes.nl 4 kaarten voor een park weggeven.

 

Maak kans op 4 kaarten voor bijvoorbeeld BillyBird Park of Dierenpark  de Oliemeulen, of….

Er is zoveel keus!

Surf langs www.kaartjes.nl en bekijk welke tickets voor een park er zijn en vul jouw favoriet in op onderstaand formulier.
Je kunt tot 20 februari 2016 meedoen.