Lifestyle

De Sneeuwkoningin 2

In het najaar van 2015 genoten wij van De Sneeuwkoningin 2 in de bioscoop.

Nú is de film via VOD te zien, als je dus een Smart TV en de code hebt of via iTunes. Eind februari 2016 zijn trol Orm en Gerda in hun tweede superspannende avontuur ook op dvd te zien.
Trollen
De Sneeuwkoningin lijkt verslagen te zijn en de trollen vinden het heerlijk om eindelijk vrij te zijn. De jonge trol Orm heeft een belangrijke rol gespeeld in de overwinning en vertelt daar graag in geuren en kleuren over. Het hele dorp ziet hem als held. Dat smaakt naar meer, vindt Orm, en daarom worden zijn verhalen steeds sterker. Onterecht, zo zal blijken. Als de prinses plotseling spoorloos verdwijnt begint het avontuur pas echt (en dan is het voor jonge kinderen best erg spannend). Haar oom belooft dat degene die zijn nichtje veilig thuisbrengt met haar mag trouwen. Orm zet alles op het spel om de prinses te vinden en zo een rijk leven te kunnen leiden. Maar met zijn stoere gedoe brengt hij wel zijn vriendschap met Gerda in gevaar...


Een film via VOD kun je bekijken als je een Smart TV hebt, dan kun je het op tv kijken. Anders op een laptop/computer. Je kunt iTunes dan downloaden. Als je een Mac hebt, staat iTunes er gewoon op.