Lifestyle

Gave kinderarmbandjes

Toen ik een paar maanden was heb ik samen met mijn moeder een armband gehad. Papa had ons toen verrast met ieder eenzelfde armband. Die van mij heel klein en die van mama op haar maat. Inmiddels ben ik 7 jaar en dat armbandje pas ik allang niet meer. Gelukkig werd ik in de tussentijd nog regelmatig verwend met sieraden… toen ik 1 jaar werd bijvoorbeeld kreeg ik een parel kinderarmbandje. Super schattig. En iets later heb ik weer een zelfde sieraad als mama gehad, van de Mom&Me collectie.

 

Luxe armbanden
Kleine meisjes groeien en dat betekent dus dat ik de eerder genoemde kinderarmbandjes niet meer pas. Gelukkig zijn er in mijn leven genoeg momentjes om cadeaus te krijgen… verjaardag, communie, zwemdiploma gehaald, een mooi rapport en nog veel meer. Voor iedere gelegenheid is er wel een passend sieraad, zo vind ook mijn vader. Gelukkig. Hij koopt voor ons dus regelmatig een luxe armband, oorbellen (voor mama) of ring. Het gave van deze accessoires is dat er vaak een moeder-dochter collectie is.

Kindersieraden
Er is ruime keus aan kindersieraden, van goedkope en kleurrijk bij bijvoorbeeld Hema of Zeeman tot prachtige en luxe sieraden voor jonge meisjes. Mijn vader gaat vaak niet voor het ‘halve werk’ zoals hij het zelf noemt. Hij wil zijn meiden verwennen met een mooi sieraad. En zo komt het dus dat ik pas weer op mijn verjaardag een kinderarmband met een hartje met mijn naam er op heb gekregen. Een snoezig armbandje, gemaakt van helderwitte pareltjes, roze Swarovski kristallen en rozenkwarts. In het verzilverde hartje staat Pien. Kayasieraden.nl heeft namelijk de top 150 van meisjesnamen, en daar staat mijn naam dus ook tussen. Als verrassing kreeg ik het in een prachtig doosje met satijnen binnenkant. Blij, blij, blij.