Lifestyle

Handig: roll-on zonnebrandcrème

Onze moeder is best streng… op het smeren van zonnebrandcrème. Zij vindt het heel belangrijk dat ik mij goed insmeer. Niet alleen als we naar het strand of openluchtzwembad gaan. Eigenlijk smeert ze ons bij ieder klein zonnestraaltje al in, dus ook als we naar school gaan of gaan sporten. Hierdoor verbrand mijn huid eigenlijk nooit en krijg ik toch een geleidelijk bruiner (of sproeten) kleurtje. Wel zo veilig.
Rol de crème
En nu hebben we dus iets nieuws getest. Een roll-on systeem. Echt wel handig! Dankzij de innovatieve roll-on methode zijn de nieuwe producten van NIVEA eenvoudig te gebruiken. De roll-on doseert de juiste hoeveelheid zonnebrandcrème en bedekt de huid nauwkeurig. De unieke formule biedt direct langdurige bescherming en trekt snel in de huid.  Slim dus dat het merk meteen met twee varianten is gekomen: NIVEA SUN High Protection Roll-on voor kids (SPF 50+) en NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on voor volwassenen (SPF 30). In een compact formaat dus past altijd wel in je tas als je op reis gaat.


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen verloot 3x een duo verpakking NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on!


 
Goed om te weten:
NIVEA leert basisschoolkinderen een lesje
Om kinderen bewust te maken van het belang van goede zonbescherming, bezoekt NIVEA, de nummer één in zonbescherming van Nederland, dit voorjaar lagere scholen om kinderen middels een speciaal ontwikkeld lespakket voorlichting te geven over het effect van de zon op de huid. “Tijdens het buitenspelen kunnen kinderen in korte tijd al verbranden. Door het grote aantal leerlingen is het voor leerkrachten niet haalbaar om alle kinderen in te smeren voordat zij naar buiten gaan. Daarom neemt NIVEA de verantwoordelijkheid en zullen wij basisscholen bezoeken om kinderen te leren hoe zij zichzelf kunnen beschermen tegen de zon”, zegt Elise Swinkels, brand manager NIVEA SUN.

Maak kans op het pakket.
Welke beschermingsfactor heeft de NIVEA SUN Protect & Hydrate Roll-on voor kids?
Vul je antwoord voor 10 mei 2016 in op het formulier.