Lifestyle

Muurstickers met 3D-effect

Wow, die pandabeer kijkt écht naar mij! Hoe kan dat nou… want het is ‘gewoon’ een muursticker. Een muursticker met 3D-effect. En hoe! Want dat lieve koppie van die zwart met witte pandabeer plopt zo bij mij uit de slaapkamermuur. Te lief.
Muurstickers
Deze sticker van de kop van een panda komt uit de collectie Diamond Animals bij Studio Bluebird. Met een ruime keus aan dierenkoppen: van konijn tot giraffe en van pandabeer tot tijger. Dus van heel lief en schattig tot best wel wild en stoer. Door het speciale 3D-effect lijken de dieren echt de kamer in te komen. Leuk voor de kinderkamer, maar door de  stoere grafische vormgeving is de Diamond Animals-lijn ook heel geschikt voor tienerkamers of als eyecatcher boven de bank en op kantoor. Wil je trouwens liever een muursticker van een compleet dier, dan vind je die ook hier. Het is een grote beestenboel op de website van Studio Bluebird, met boerderij- en dierentuindieren. Muurstickers in (X)XL van bijvoorbeeld een donzig, geel kuiken of konijn. Ook gaaf zijn de muurstickers van een plant of cactus… als je die op de hoogte van je bureau tegen de muur aan plakt dan heb je altijd iets gezelligs op je bureau staan.

 


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag een 3D-effect muursticker weggeven!


Bekijk die toffe collectie muurstickers bij Studio Bluebird eens.
De stickers, gemaakt van hoogwaardig vinyl en milieuvriendelijke verf, zijn op iedere ondergrond te gebruiken. Geen gedoe meer met behang of muurschilderingen.
Kijk voor meer informatie op www.studiobluebird.nl
Wij geven een 3D-effect muursticker uit de collectie Diamond Animals weg.
Welk die zou jij kiezen?
Vermeld de LINK van jouw keuze op onderstaand formulier.

 

De gelukkige winnaar heet Helma K uit Berkel en Rodenrijs.