Lifestyle

Gezellige muesli

“Mam, wij gaan alvast ontbijten!”, dat roepen wij als onze moeder te lang blijft douchen. Eerst aten wij altijd een boterhammetje in de ochtend, maar nu eten wij in het weekend een bakje muesli met yoghurt. En dat kunnen wij dus heel makkelijk en snel zelf maken.
Voor piraten en prinsessen
Sinds wij de mymuesli Prinsessen en Piraten mochten uittesten, ontbijten wij twee keer per week uit deze vrolijke kokers vol muesli. Kwestie van yoghurt of kwark in een bakje doen en muesli erbij. Klaar is je gezonde ontbijt, boordevol vezels en vitaminen speciaal ontwikkeld voor kinderen. Lekker! En het ziet er gezellig uit zo in de roze en blauwe koker. Ieder heeft zijn of haar eigen smaak. In de Prinsessen-Muesli vinden we framboos, aardbei, cranberries omhuld met witte chocolade. Mjam. Een koninklijke muesli voor kleine prinsesjes en bevat slechts 5 gram suiker per portie (50g). De Piraten-Muesli is een overheerlijke muesli met chocoholic-crunchy, choco speltballetjes, volkoren cornflakes, stukjes appel, banaan en amandelen. Dit biedt genoeg energie voor de piraten die dag in dag uit hun schip moeten bewaken!
Speciaal voor kinderen
Samen met een voedingsdeskundige heeft mymuesli twee soorten muesli speciaal voor kinderen samengesteld en verpakt in een koker met vrolijke designs. In de kids muesli’s zijn granen gecombineerd met extra’s om zo niet alleen het lekkerste maar ook het beste uit de muesli's naar voren te halen. Uiteraard bevatten ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.