Lifestyle

Coole pleisters

Toen wij de nieuwe limited editions Hansaplast gekleurde pleisters ontvingen gingen we stiekem hopen op een wondje. Erg hoor. Maar die pleisters zien er zo ontzettend vrolijk uit! Ten eerste zijn ze gekleurd en ten tweede staan er gewoon toffe afbeeldingen op. Zoals watermeloen, ananas, veertjes of sterren. Er is trouwens ook een verpakking met de naam Don’t Worry, met fluorescerende en gekleurde pleisters.
Hip
En dan toch… een sneetje in mijn wijsvinger na het iets te enthousiast opensnijden van een krentenbol. Yes, we mogen een pleister plakken! Met een hippe pleister als deze is dat echt een feest en zie je er direct hip uit. Zo wordt de pleister een modieus accessoire. Die pleister blijft hartstikke goed zitten en trekken we de volgende ochtend vrij pijnloos van de vinger af omdat deze pleisters huidvriendelijk zijn. Ze zijn overigens ook waterafstotend dus we hadden er mee kunnen douchen, maar we kiezer er liever voor om een nieuwe pleister te plakken voor een nieuwe coole look.
De pleisters zijn ook een hit bij jongere kinderen. De vrolijke patroontjes zien er leuk uit en laten kinderen de pijn van hun wondje snel vergeten. Zo bieden deze pleisters ook nog eens direct troost.
 
 
Kleine wondjes bescherm je het beste tegen vuil en bacteriën met een pleister, maar een normale pleister is saai en niet bepaald flatteus. Hansaplast maakt pleisters dragen leuk met de introductie van hippe gekleurde exemplaren die gemaakt zijn om gezien te worden. De pleisters zijn verkrijgbaar in twee varianten die zijn gebaseerd op de kleurentrends van 2017: pleisters met egale, felle kleurtjes en pleisters met vrolijke patronen.