Lifestyle

Vernieuwde 100% biologische zonnelijn

Voorjaar… zomer! Een lekker zonnetje aan de hemel. Zalig, genieten. Maar ook oppassen, daar is iedereen inmiddels van doordrongen. Dus, insmeren!
Voor de tere huid
Lovea BIO Suncare staat voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon voor groot en klein, op een 100% biologische wijze. De producten zijn zelfs geschikt voor de extreem gevoelige huidtypes en de tere huid van kinderen. Daar horen dus geen parabenen, chemische zonnefilters, synthetische parfums, kleurstoffen of andere chemicaliën bij!
Recentelijk kreeg de lijn een restyling met vernieuwde samenstellingen en deels vernieuwde verpakkingen. De Lovea BIO zonnesprays werken meteen en beschermen de hele dag. Regelmatig smeren is natuurlijk altijd verstandig, want door o.a. omkleden, zwemmen of spelen wordt een deel van de spray weggeveegd.
Sprayen
Hier bij GaafvoorKinderen.nl vinden wij een Sun Spray ideaal! In het assortiment: LOVEA BIO Sun Sprays SPF 15/SPF 30 – zelf gaan wij altijd voor de factor 30 of hoger. Het is een handige en hydraterende en waterbestendige sprays met respectievelijk SPF 15 en 30 voor het lichaam en gezicht. De 100% minerale zonnefilter zorgt voor een optimale bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Met arganolie, kokosolie en vitamine E.
Extra gaaf voor kids
De LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF 50 Disney is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens leuk uit met de afbeeldingen van o.a. Ariël de Zeemeermin, Winnie de Poeh, Nemo en The Lion King. Deze handige waterbestendige spray met SPF 50 is de meeste veilige bescherming van de tere kinderhuid tegen zowel UVA- als UVB-straling. De formule is 100% natuurlijk, vrij van parfums en parabenen en bevat een mineraal zonnefilter.

 
In het assortiment is voor de hele familie zonnebrandcrème te vinden.
Nadat deze moeder de kinderen heeft ingesmeerd met de Sun Spray Kids SPF 50, pak ik zelf in ieder geval de Anti-Aging Face Cream SPF 50 voor bescherming tegen de zon in het gezicht. Heel benieuwd ben ik naar de LOVEA BIO Self Tanning Spray, een natuurlijke zelfbruinende spray. Deze geeft de huid in 4 uur tijd een mooie egale, bruine teint.

Na de zon
Na een dag buiten is het heerlijk om je na het douchen of badderen in te smeren met de After Sun Milk. Deze intensief vochtregulerende, kalmerende en verzachtende milk laat de huid na het zonnebaden direct soepel, zacht en goed gehydrateerd aanvoelen. De lotion bevat pepermuntextract, vitamine E en kokosolie. De vernieuwde samenstelling is nog lichter en zachter qua textuur, waardoor deze nog sneller door de huid wordt kan worden opgenomen en de huid aangenaam verzacht, voedt en kalmeert, zonder vet huidgevoel.
Te koop bij Kruidvat, Trekpleister, Holland & Barrett, DIO en DA en meer informatie via www.lovea.nl.
 
Maak kans op Lovea Sun Spray Kids en After Sun.
Vul voor 10 juni 2017 het formulier in en vul in op welke bestemming jij je gezin graag insmeert met zonnebrandcrème.
 
Winnaar: Corina de V uit Grootegast.