Lifestyle

Papa’s krijgen posters voor Vaderdag…

Wat onze vader graag voor zijn Vaderdag wil hebben? Een dikke kus. En een ontbijtje op bed natuurlijk. Liefst ook met een knutselwerkje. Gelukkig maken we dat op school nog in groep 4 en groep 7! Maar dit jaar zoeken we naar een extra cadeau voor papa.

Beetje van jezelf, beetje van Printcandy
Reken maar dat we iets origineels voor Vaderdag hebben gevonden. Een poster. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar als je de foto’s van de posters ziet, ben jij ook om. Want, zo’n Vaderdag poster is een beetje zelfgemaakt en een beetje gemaakt door Printcandy. Een super cadeau voor Vaderdag. Op de nieuwe collectie Vaderdag Posters kun je de naam van je vader (of opa) plus een extra tekst invullen. Je ziet op je scherm meteen hoe je poster wordt.

Superdad en klembord
Aan de slag want dan is de poster voor papa nog op tijd in huis. Trouwens, mocht je toch iets laat zijn dan kun je met de DIY download zelf printen. Wij hebben nog even de tijd dus wij kiezen eerst een gave poster voor onze vader.
 
Die met 100% Superdad is tof, maar onze vader heeft geen snorretje en die blijft wel op de poster staan. Wij kiezen voor een kant-en-klaar cadeau voor papa: de Papa-print met klembord. We kiezen de kleur, dan vullen we de naam van onze vader in en gaan creëren.
Het wordt een persoonlijke poster voor papa, geleverd op een klembord. Dit Vaderdag cadeau kan onze vader zo neerzetten of ophangen boven zijn bureau. Super!

Gaaf voor Kinderen mag iemand blij maken met een shoptegoed van € 25 bij Printcandy! 
 

Slim van Printcandy: de prijs is inclusief verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland óf je print zelf dankzij de DIY-download.

Bekijk het volledige assortiment op www.printcandy.nl.

Maak kans op een tegoedbon van 25 euro bij Printcandy!
 

Bekijk op die site welke poster jij graag zou bestellen.

Vul de link voor 11 juni 2017 in op het formulier.
 
 
 
 

Powered by BreezingForms

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen bericht van ons.