Lifestyle

Wakker worden… met muziek

Iedere ochtend was het weer ‘een dingetje’, het wakker worden en opstaan. De zoon in huis had moeite met wakker worden, zeker als zijn jongere zusje met ochtendhumeur geluid begon te maken in de kamer naast hem. En opeens, was er een oplossing voor deze ochtendprobleempjes. Hij kreeg zijn eigen wekker mét radio!
Vrolijke wekkerradio
De wekkerradio ziet er, zo op zijn nachtkastje, al heel gezellig uit met het voetbalfrontje. Pluspunt 1. Dan het volgende pluspunt, hij weet nu altijd hoe laat het is en de lichtgevende cijfers dienen tevens als hip nachtlampje. Het is een dimbare LCD display dus zelf af te stellen.

Pluspunt 3: er klinkt muziek uit de wekker. Kwestie van het gewenste radiostation zoeken en de FM-radio in de wekker maakt je ’s ochtends met fijne muziek wakker. Bovendien (pluspunt 4) wordt de wekkerradio ook als gewone radio gebruikt.
Ook nog eens handig – en pluspunt 5 – er zitten een  ‘Nap”, “Sleep” en “Snooze” functies op.
Oh ja, pluspunt 6 maar dat heeft op zich niets te maken met de wekkerradio zelf, de dochter in huis heeft ook zo’n wekkerradio gekregen (met frontjes met dieren) en dat is voor haar ook een stuk prettiger wakker worden. 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen is happy met de Bigben Interactive wekkerradio’s met verwisselbare frontjes.
Zo blij, dat we er 2 weg mogen geven! 
 
Lijkt zo’n wekkerradio jou ook wel wat?
Elke wekker heeft drie verwisselbare frontjes, zodat ze altijd bij je passen. Kies jouw favoriete design: dieren, smiley, unicorn of voetbal.

Hoe maak jij kans?
Laat voor 5 januari 2018 op het formulier weten welke wekkerradio met design jou zou willen hebben en waarom.
Alle frontjes en wekkers zijn te vinden bij Bol.com.
 
Winnaars hebben de prijs ontvangen.