Lifestyle

Speaker met licht

Okay, de kop van deze tekst is dan wel ‘speaker met licht’ maar deze Luminous speaker is méér. De draadloze speaker is er namelijk toffe modellen. Pien van 8 jaar kiest het hartje. Zij denkt vooruit en zegt: “Een hartje vind ik nog heel lang leuk.” En gelijk heeft ze, als zijn de modellen beer, konijn en eekhoorn ook serieus gaaf.
Geluidje
De speaker in de vorm van een hart wordt op haar bureau geplaatst en staat daar –zeker als de lampfunctie aan is – te shinen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de kleur van de lamp instellen, van rood tot groen of zelfs steeds van kleur veranderend. Heel gezellig en sfeervol.
En dan de klanken uit de speaker, top geluidje hoor! Je connect de draadloze speaker met Bluetooth® en USB-aansluiting en luisteren maar. Al haar favoriete songs schallen door de kamer. Dansen maar.


Gewoon gaaf
De Luminous Speaker van Bigben Interactive is helemaal goedgekeurd en dus Gaaf voor Kinderen. De speaker ziet er cool uit, de klanken zijn toppie en het is super stoer om de lampfunctie aan te zetten.