Lifestyle

Zon? Smeren!

Veilig en verantwoord genieten van de zon staat voor hopelijk voor iedereen voorop. Bij Altruist Dermatologist Sunscreen staat het met stip op 1. De zonnebrandcrèmes van het merkt combineren de ultieme dermatologische zonbescherming met de beste prijs. De sunscreen is ontwikkeld door twee experts met een missie: betaalbare zonnebrandcrème aanbieden, zodat iedereen royaal én veelvuldig blijft smeren om zo de kans op huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen verminderen.

Albinisme in Tanzania
En Altruist gaat verder: voor elke flacon zonnebrandcrème die wordt verkocht, doneert het merk er een aan kinderen met albinisme in Tanzania. Goed geregeld!
SPF30 en SPF50 crème trekt snel in en is dankzij de niet plakkerige formule prettig in gebruik én is water resistent en biedt onmiddellijke bescherming. Extra belangrijk bij kinderen. Daarnaast zijn de producten ontwikkeld voor een gevoelige huid, zijn parfum- en parabenenvrij, hypoallergeen en niet-comedogeen.
Dat is veel informatie en goed om te weten, maar op een zonnige (strand)dag is het nog belangrijker om t weten dat je goed moet blijven smeren. Check de ‘smeerroutine’ van Altruist.

Wij mogen 1x een Altruist SPF 30 en 1x een SPF 50 weggeven! 

 


Hoeveel smeer je?
Een simpele ‘smeerroutine’:
- Breng één theelepel zonnebrandcrème aan op het gezicht
- Eén borrelglaasje op het lichaam
- Breng het 20 minuten voor je de zon in gaat aan
- Herhaal elke twee uur

 

Wil jij ook smeren met Altruist?

Maak kans op een gratis verpakking.

Vul het formulier in voor 8 mei 2018 en noteer hoeveel crème je volgens Aldruist nodig hebt om je lichaam mee in te smeren.