Lifestyle

Insmeerlied


Hebben jouw kinderen ook weinig geduld tijdens het insmeren? Wiebelen en mopperen ‘is het nu nog niet klaar?’. Dit gemopper kun je voor zijn met het vrolijke Insmeerlied ‘Elke Mooie Dag’ van NIVEA. Dit lied is speciaal gemaakt om insmeren leuk en makkelijk te maken. Het lied maakt kinderen op speelse wijze bekend met het belang van insmeren, want de bijbehorende videoclip bevat een handige ‘insmeerroutine’ die van het insmeren elke keer een te gekke activiteit maakt. Klik hier om naar het Insmeerlied te luisteren.

Zonkracht Alert
Voor kinderen is het extra belangrijk om ze goed te beschermen tegen UVA/UVB stralen omdat de kinderhuid veel dunner en gevoeliger is dan de huid van volwassenen.
Naast het Insmeerlied heeft NIVEA een Zonkracht Alert ontwikkeld, waarmee ouders gratis een WhatsApp bericht krijgen bij een zonkracht UV-index van 5 of hoger. Een handige herinnering om jezelf en de kinderen die dag goed in te smeren en zo ongestoord beschermd te genieten van het zonnetje.
 
 
Meer info:
Om de Zonkracht Alerts te ontvangen voeg je simpelweg 06-57622911 toe aan je contact- personen en stuur je een WhatsApp berichtje met ‘NIVEA AAN’.