Lifestyle

Comfortabel SOS-bandje van leer


Het kan soms in een  mum van tijd gebeurd zijn… je kind weg.
Nou ja weg. Uit je blikveld. Even kwijt. En dat zorgt bij ouders voor paniek.
Zeker als je bijvoorbeeld op het strand, in de stad, in een attractiepark of eigenlijk waar dan ook je kind kwijtraakt. Nu iedereen een mobiele telefoon heeft, kán je kind ook zo weer terug zijn. Alleen, je moet dan wel het telefoonnummer bij je kind achterlaten. Op de arm schrijven of uit het hoofd laten leren. Ai, en dat is lastig. Dat opschrijven op de huid ook, want het kan er af gaan.

Oplossing
Gelukkig is voor veel dingen een goede oplossing te bedenken. En zo is vast het SOS-armbandje van plastic ontstaan. Okay, praktisch en ze zijn er ook met best leuke afbeeldingen. Maar, dat plastic om het polsje draagt gewoon niet prettig. Dat moest anders, dacht Leonie van Zonneveld, eigenaresse van Urban Rookies.


“Ik ging op zoek naar een leuk SOS-armbandje, maar ik kon alleen plastic bandjes vinden waar je je telefoonnummer op kunt schrijven”, vertelt zij. Alleen die zitten niet lekker en zijn niet milieuvriendelijk. Leonie vertelt: “Dat kan anders, dacht ik. Zo zijn de SOS-armbandjes van Urban Rookies ontstaan, in écht leer en met onuitwisbaar telefoonnummer.”


Van écht leer
Tadaaahhh, en zo is het duurzame en hippe SOS-bandjes van écht leer ontstaan mét een gebrand telefoonnummer. Comfortabel en het armbandje ziet er nog eens leuk uit.

Onze 10-jarige Pien zou nog heel graag zo’n leren SOS-armbandje willen, want zij vindt het lastig om zelf een mobiele telefoon bij zich te dragen. Dit mooie leren armbandje met telefoonnummer van mama of papa is de oplossing en zij vindt het Urban Rookies SOS-armbandje er stoer uitzien. Ze zijn er in 8 stijlvolle kleuren én er zijn gave schuivers in de vorm van een hartje of ster als extra accessoire bij te bestellen.

8 kleuren en 2 maten
Op dit moment kun je een SOS-armband van leer kiezen in de kleuren: Sunny Yellow, Coral, Olifantgrijs, Dusty Pink, Minty Green, Groenbruin, Reebruin en Mauve. Ook handig: er zijn 2 lengtematen, namelijk voor kleintjes van 0-4 jaar en voor kids van 4-15 jaar.