Lifestyle

Vrolijke, zilveren kinderoorbellen


Je hebt van die winkels waar je blijft terugkeren omdat ze er leuke, grappige, originele en goede dingen hebben. Nou, dat hebben wij dus met de oorbellen voor kinderen bij Kaya sieraden. Daar kunnen we wel blijven shoppen!


Thema oorbellen
De collectie zilveren kinderoorbellen is enorm en er zijn ook thema oorbellen bij Kaya sieraden te vinden. Zo vonden wij in maart een ruime keus aan Pasen oorbellen. Met gele kuikens en te grappige konijntjes. We bestelden konijnen met een brilletje. Ze zijn geweldig! De zilveren kinderoorbellen zijn kennelijk zo favoriet, dat ze nu niet meer in de webshop te vinden zijn. Ook rond Sinterklaas en Kerst zijn er gave oorbellen op thema te shoppen. 


Geeft niets, want er is zoveel keus. Van kinderoorbellen met vlinders tot pandaberen en van zomerse ijsjes oorbellen tot eenhoorns. Er zijn ook setjes met kindersieraden. Dan heb je een bijvoorbeeld een eenhoorn hanger voor aan een ketting en een ringetje of een zeemeermin ketting met hangoorbellen met twinkelende Swarovski® kristallen. Gemaakt van door-en-door .925 sterling zilver.


Sterling zilver
Het is trouwens niet alleen de grote collectie met kindersieraden waarvoor wij graag terugkomen in de webshop. Het is ook de kwaliteit van het sterling zilver, de goede prijs-kwaliteitverhouding én de service van eigenares Tanja. Je kunt vaak tijdens je online bestelling met haar chatten als je vragen hebt over de sieraden voor kinderen. Wij vinden dat prettig werken.