Lifestyle

Grappige muts met bewegende oren

Op Tiktok zagen wij die grappige mutsen waarbij de oren omhoog kunnen vliegen al langskomen. Te gaaf!
Dus, toen er aan Pien werd gevraagd of zij de Doolallie Flappers wilde testen, werd dat enthousiast door haar ontvangen. Er is keus uit vier verschillende modellen: een lama, muis, konijn en puppy. Het werd de puppy, want ze is dol op honden.
De mutsen met beweegbare oren waren eind 2018 een ware hype in Azië,  met name beroemde K-POP (Koreaanse pop) sterren werden gezien met deze mutsen. Dus het is nu wachten welke BN-er er zo’n Flappers muts gaat dragen.


Pien zet in ieder geval een trend bij ons in het dorp. Al is het dragen van een muts begin september nogal warm. De Doolallie Flappers werken heel makkelijk. Zet de superzachte en grappige muts op, hang de uiteinden naar beneden en knijp er in. Floeppp, via een ingenieus luchtdruksysteem vliegen de oren omhoog.

Extra grappig: je kunt de oren afzonderlijk van elkaar laten bewegen. Eerst vlieg het ene oor omhoog, dan de ander. Of tegelijk!
Wij kunnen bijna niet wachten tot het kouder wordt en de fluffy muts echt goed van pas gaat komen!

Je koopt zo'n oren muts o.a. bij Bol.com

GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!