Lifestyle

Alles op een rijtje met de Bobo Familieplanner 2021

Bobo, je kent hem wel, het vrolijke blauwe konijn die meeleeft met alle mijlpalen in een kleuterleven, maakt het plannen van afspraken tot een makkie met de Bobo Familieplanner 2021. Deze kleurrijke en handige kalenderplanner is niet alleen gaaf voor kinderen, maar ook heel handig voor volwassenen. Ideaal dus voor het hele gezin.


Vijf personen
Het bekende Nederlandse kleutermerk Bobo heeft de handige familieplanner 2021 uitgewerkt in een weekplanning voor vijf personen. Iedere week, dus zeven dagen, kan er voor vijf gezinsleden iets worden opgeschreven. 52 weken planplezier. Op dat ene A4-tje zie je in één oogopslag wie er wanneer en waar naar toe moet. Superhandig voor iedereen in het gezin. 

 


Ruimte voor notities
Wat wij extra handig aan de familieplanner vinden is de extra ruimte voor notities. Iedere week, dus op ieder A4-tje, is er een leuke afbeelding van Bobo te zien én ruimte om zelf nog iets op te schrijven. Over handig gesproken… Achterin de kalender is er ‘een blaadje voor 2022’. Je kunt hier alvast de dingen voor 2022 die je niet wilt vergeten noteren. Dan kun je dat lekker uit je hoofd zetten en zo overgeschreven op een nieuwe kalender aan het eind van het jaar.
Kleuterpraat pagina’s
Als we dan toch bezig zijn met de opsomming van handigheidjes van de familieplanner, dan mogen zeker ook de leuke pagina’s niet ontbreken. Neem de Kleuterpraat pagina’s om al die grappige uitspraken van je kleuter te noteren. Want voor je het weet, ben je ze vergeten!

 

Speciale dagplanner voor kleuters
Naast een praktische weekplanning, bevat de Bobo Familieplanner ook over handige dagplanners, met drie vakken: ochtend, middag en avond. Een dagplanner biedt structuur en houvast en laat je kleuter zien wat hem die dag te wachten staat. Bij die dagplanner horen 24 activiteit-magneten. Op die magneten zie je Bobo een activiteit doen, ontbijten, lekkers eten, fruit, samen lezen, schermtijd, afspreken, eropuit, zwemmen, spelen, bedtijd etc. Kies samen de activiteiten voor die dag uit, scheur de dagplanner van de kalender en plak de magneten in de juiste volgorde op de dagplanner.

Eigen activiteiten
Er zijn ook twee blanco magneten voor de invulling van eigen activiteiten. De dagplanner hang je met de magneten makkelijk op de koelkast. Altijd voor iedereen in het zicht!
AFGELOPEN - GaafvoorKinderen.nl mag een Bobo Familieplanner 2021 weggeven. 

 

Weet je dit over Bobo?
Bobo bestaat al 50 jaar en is er speciaal voor kleuters. Een authentiek en ijzersterk Nederlands merk dat educatieve entertainment biedt. Bobo sluit 100% aan bij wat kinderen leren en ontdekken in groep 1 en groep 2. Het vrolijke blauwe konijn Bobo neemt kleuters mee op avontuur in de kleuterwereld. Alle mijlpalen die een rol spelen in het leven van een kleuter komen aan bod: school, Sinterklaas, zwemles, leren fietsen en nog veel meer.
De Bobo Familieplanner 2021 is o.a. verkrijgbaar via www.blinkshop.nl/bobo, Bruna en Bol.com.

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!