Lifestyle

Bescherm je huid, en de oceaan

Okay, we hoeven jullie vast niet meer te vertellen hoe belangrijk het is om jouw huid én de huid van je kind goed te beschermen tegen zonverbranding. Echt hoor, insmeren met een goede zonnebrandcrème is zo belangrijk. Je goed beschermen tegen die UV-stralen sowieso… dus blijf tussen 12 en 15 uur uit de zon en denk eens een UV-werende kleding (zo bescherm je de huid nog beter).

Duurzaam
Terug naar die zonnebrandcrème, want bij GaafvoorKinderen hebben we de fijne producten van Naïf mogen uittesten. Weet je trouwens dat alle producten van het merk Naïf in Nederland worden gemaakt (voor mij een groot pluspunt), ze zijn duurzaam, vegan, en bevatten natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is de verpakking ocean-friendly. Hierover later meer. Eerst onze ervaring met de zonnebrandcrème.


Natuurlijke zonnebrandcrème
Yes, de zon schijnt! Heerlijk. Dat betekent voor ons dus wel om alle blote huid meteen in de ochtend in te smeren. Zelf start ik met de natuurlijke zonnebrandcrème gezicht SPF30. Het smeert gewoon makkelijk uit en laat zeker gen witte waas achter. Deze verzorgende zonnebrandcrème beschermt het gezicht tegen UV-straling en gaat het huidverouderingsproces tegen. De crème is ook nog eens waterbestendig. Handig. 


Stel je gaat naar het strand of zwembad. Dan smeer je natuurlijk je lichaam in, met de tube ‘lichaam SPF30’. Ook deze crème smeert, dankzij de natuurlijke oliën, gemakkelijk uit. Die UV-straling wordt goed geblokt, maar iedere twee uur opnieuw insmeren is wel belangrijk. De crème is waterbestendig en laat geen witte waas achter. Dan de kinderhuid… Daar doen wij natuurlijke zonnebrandcrème Baby & Kind SPF50 op! Met deze 100% natuurlijke formule kun je zelfs de allergevoeligste babyhuid insmeren. Een dunne laag van deze verzorgende zonnebrandcrème biedt je kinderen voldoende bescherming tegen UV-straling. Hij smeert, dankzij de natuurlijke oliën, gemakkelijk uit, is waterbestendig en laat geen witte waas achter.
Nazorg
Mijn advies als je naar het strand, zwembad of zonnige omgeving gaat, is: blijven smeren. De hele dag door dus. Zo bescherm je je huid. Zelf vind ik het fijn om na het douchen met natuurlijke aftersun gel in te smeren. Dat vindt de huid fijn. Dus, na een zonnige dag verwen je je huid met deze cooling aftersun, geschikt voor kinderen en volwassenen. Ingrediënten als aloë vera en glycerine kalmeren de huid na blootstelling aan UV-straling.


Ocean-friendly
Naast dat ik Naïf een fijn smeerbaar zonnebrandproduct vind, is de zoncampagne dit jaar ook goed en belangrijk: SUN SEA SORRY FREE. Een onderdeel van Naïf’s missie om de wereld van persoonlijke verzorging te veranderen.
Ocean-friendly draait om verpakkingen en ingrediënten die géén impact maken op de oceaan. Daarom zijn alle producten van Naïf microplasticvrij en de tubes gemaakt van bioplastic met als hoofdingrediënt suikerriet.
De filosofie van Naïf is simpel: Do Good.
“We zijn toegewijd aan het maken van huidverzorgingsproducten die respecteren en beschermen hoe we zijn geboren. Puur, eerlijk en onbevangen. We willen deze plek beter achterlaten dan hoe we ‘m gevonden hebben. Voor onszelf en de volgende generatie. Van onze ingrediënten, verpakkingen tot aan onze verzendmethoden en meer, als het niet goed genoeg is voor onze jongsten, is dat het ook niet voor Naïf” - aldus Jochem en Sjoerd, oprichters van Naïf.
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Naïf een Family Sun Pack weggeven! 


Wat zit er in het Family Sun Pack van Naïf?
Zonnebrand gezicht SPF30 + Baby & kids SPF50 + Aftersun
Natuurlijke zonnebescherming voor het hele gezin!
Naïf's natuurlijke zonnebrandcrème is er voor het hèle gezin!

Verzorgt en beschermt de huid
Beschermt tegen UVA en UVB straling
Huidvriendelijk voor ieder huidtype
Oceaanvriendelijk (non-nano, geen oxybenzone)
Waterbestendig
In verpakking van suikerriet
100% vegan & animal friendly
Zonder witte waas


Meer over Naïf via www.naifcare.com
Maar… hoe maak jij kans op het Family Sun Pack?

Ga naar de website van Naïf en bekijk de ‘veelgestelde vragen’ pagina.
Welke vraag en antwoord vind jij het belangrijkst? Noteer die vraag op het online formulier.

De winnaar:

Jessica K uit Hengelo