Lifestyle

Eerste hulp in een tube, voor een huid in balans

Wij willen het eigenlijk wel een ‘wondercrème’ noemen… de basische Alka® Crème helpt je huid namelijk te herstellen bij jeuk, droogheid en rode vlekjes. Maar ook bij huidirritatie door de processierups.


Brandhaartjes
Eerst iets over die rups, want die is in staat om meer dan 700.000 onzichtbare brandhaartjes te verspreiden en daar is je huid niet blij mee. Jeuk, rode uitslag, vlekjes of bultjes kunnen een lekker dagje buiten, veranderen in een vervelend dagje kriebel.
Gelukkig is er Alka® Crème, een uniek product met een pH-waarde van 8.2 om de huid te beschermen tegen verzuring. Dat is belangrijk, want de kans op jeuk of uitslag door de processierups is aanzienlijk groter bij een zure huid. Het eiwit dat via de haartjes in de huid doordringt, hecht zich namelijk minder snel aan een minder zure of zelfs basische huid. Om die reden kan Alka® Crème klachten door de processierups zowel voorkomen als tegengaan.


Antibacterieel, verzachtend en hydraterend
Basische Alka® Crème kan preventief werken tegen irritatie door de processierups. Ook voor wie al wel last heeft van de brandhaartjes is het niet te laat om te smeren. De crème neutraliseert het zuur in de huid en zorgt voor een ideale omgeving voor de huid om snel te herstellen. De natuurlijke ingrediënten hebben tegelijkertijd een antibacterieel, verzachtend en hydraterend effect.

Zuur
Maar ook bij bijvoorbeeld droge benen, rode vlekjes in je gezicht of eczeem op je handen helpt de crème je uit de brand. Het zijn signalen om aan te geven dat de pH-waarde is verstoord. De huid vormt de barrière tussen ons en de buitenwereld en is een belangrijk kanaal om afvalstoffen kwijt te raken. Een complex takenpakket, dat niet altijd even vlekkeloos verloopt. De huid kan te zuur worden en heeft dan ondersteuning nodig om weer in balans te komen. Voor zulke momenten is er Alka Crème.

Dit unieke all-over-body product is de eerste basische crème van Nederland met een pH van 8.2; precies de waarde waarbij huidcellen zich het snelst vernieuwen. Het is ideaal als bodycrème voor bescherming, verzorging en nieuwe energie en als SOS-crème bij plekjes op je hele lichaam en in je gezicht. Eerste hulp in een tube, voor een huid in balans. 

AFGELOPEN - Wij geven een tube Alka® Crème weg! 

Enige basische crème van Nederland
Alka® Crème is een huidverzorgende combinatie van pure ingrediënten uit de natuur. Tropische alleskunner kokosolie is rijk aan antioxidanten die de huid versterken en veroudering tegengaan. Squalaan, een natuurlijke olie uit olijven of suikerriet, herstelt de balans van de huid en verbetert het herstellend vermogen. Amandelolie bevat hydraterende vetzuren die de droge huid voeden en vitaminen die haar gladder en jonger maken. Jojoba olie heeft een natuurlijke beschermingsfactor 4 en een huidherstellende werking. Ook sheaboter beschermt tegen UV-licht en is daarnaast rijk aan vitamine A, E en F, die de huid hydrateren en de elasticiteit verbeteren. Co-enzym Q10 is essentieel bij het produceren van nieuwe huidcellen. En met een pH van 8.2 – de waarde waarbij huidcellen zich het snelst vernieuwen – is Alka® Crème de enige basische crème van Nederland.


Maak kans op een tube.
Vul het formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen.

 

Lees in de privacyverklaring wat we met de gegevens doen.

Winnaars: Danielle O uit Haarlem en Jessica K uit Lelystad.