Lifestyle

Vrolijke muurcirkel in de kinderkamer

Wat hang je aan de muur op een kinderkamer? Iets met vrolijke kleuren en natuurlijk iets wat het kind ook leuk vindt. Er is ruime keus; van poster tot muurschildering. Maar echt hip en gaaf vinden wij een muurcirkel. Het heeft iets bijzonders zo’n ronde afbeelding tegen een effen wand.

Eyecatcher

Een muurcirkel in de kinderkamer is een heuse eyecatcher. Okay, als die beslissing is genomen dan hoeft er alleen nog gekozen worden uit de afbeelding. Ahhh, dat lijkt makkelijk maar bij Seemly hebben ze een grote collectie met kinderkamer muurcirkels.

Van jungle dieren zoals aapjes en papegaaien tot een schitterende onderwaterwereld of stoere boomhut.

Welk formaat

Er zijn diverse afmetingen muurcirkels; van beschaafd klein met een doorsnede van 40 cm tot bizar groot met een afmeting van 140 cm. Het is maar net hoeveel ruimte de wand in de kinder- of tienerkamer heeft. En, hoe groots je uit wilt pakken.

Kiest je kind voor een mooie foto van haar lievelingsdier of voor een grappige afbeelding. Voor iedereen zit er wel een mooie muurcirkel in de collectie.

Goed nieuws ook voor wie de kinderkamer wil omtoveren naar een stoere tienerkamer. De muurcirkels zijn makkelijk te vervangen. Zeker als je voor dezelfde afmeting kiest is het appeltje eitje om je muurcirkel te veranderen. Gewoon een andere afbeelding bestellen en ophangen. Er zitten duidelijk ophanginstructies bij de muurcirkels van Seemly.