Lifestyle

Nieuw design van iconische bakfiets

Het Nederlandse bakfietsenmerk Urban Arrow lanceert de Urban Arrow FamilyNext: een gloednieuw design van de iconische Family-bakfiets. Deze opvolger van de elektrische bakfiets, geliefd bij veel jonge gezinnen, heeft een vernieuwd uiterlijk en is voorzien van functionele en technologische upgrades. Fietsers kunnen nu genieten van nóg meer comfort en veiligheid terwijl ze hun kind(eren) en andere kostbare bezittingen op een duurzame manier vervoeren.

De volgende generatie bakfiets

Met het frisse, moderne design is de FamilyNext een opvallende verschijning op de weg. En, de functionaliteiten van de bakfiets zijn uitgebreid. Dankzij de geïntegreerde verende voorvork is de rij-ervaring nog soepeler. Daarnaast zorgt het nieuwe zadel voor nog meer zitcomfort tijdens het fietsen en is het in- en uitstappen voor kinderen eenvoudiger gemaakt met een andere positie van het instapje. Het nieuwe gordelsluitsysteem is voor volwassenen gemakkelijk met één hand te openen. Reflectoren zijn geïntegreerd in de voorkant van de bak, wat zorgt voor meer zichtbaarheid in het verkeer. Extra verlichting is optioneel mogelijk met de geïntegreerde LED-verlichting in het frame. Tot slot heeft deze nieuwe bakfiets een ruimere bak dan zijn gewaardeerde voorganger, waardoor er meer plaats is voor extra bagage.

Elektrische bakfietsen  

Urban Arrow maakt sinds 2011 elektrische bakfietsen. Voor het eerst sinds de introductie van de iconische Urban Arrow Family, brengt het merk een nieuw design uit. Deze is een gestroomlijnde en verbeterde variant van de vertrouwde Family-bakfiets.

Het dynamische ontwerp geeft de bakfiets een elegante uitstraling, terwijl de veiligheid van de fietsers en kinderen vooropstaat. De nieuwste toevoeging aan de 'familie' biedt alle vertrouwde functies van de bestaande Family-bakfiets, zoals de hoogwaardige kwaliteit, het comfort en het gemak.