Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Luxe lodgetent bij de boer

Dit najaar was ik op bezoek bij camping De Bosrand en ik genoot er een paar uur van de boerenbedrijvigheid en het campingleven. Ik nam een kijkje in de nieuwste lodgetent mét badkamer van Farmcamps. Wauw, ik keek mijn ogen uit. Wat een prachtige en luxe tent, voorzien van alle gemakken. Dát kende ik natuurlijk wel al van Farmcamps, omdat wij al eens logeerden in een Farmcamps safaritent op De Geele Bosch. Onze ervaring kun je lezen als je hier doorklikt.

Met badkamer

Wij weten dus al hoe ontzettend fijn de kinderen het op een camping bij de boer hebben. De hele dag buiten spelen met het speelgoed uit de eigen kist in de tent, helpen met de dieren verzorgen, koekjes bakken of knutselen met de boerin en natuurlijk je boerknecht-diploma halen. Een weekend, midweek of week bij de boer logeren is één groot feest voor onze kinderen. En dus ook voor ons als ouders. Natuurlijk is het extra fijn als je er op de camping wat luxer bij zit. In zo’n safaritent bijvoorbeeld. Maar nu ik de lodgetent heb gezien, weet ik dat het nog luxer kan. Namelijk met een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Handig! De woonkamer van de lodgetent is overigens anders dan die van de safaritent. Er staat wel een fijne bank, maar er is ook een heel speelhuis voor de kinderen in de ‘tent’ aanwezig. ’t Hooihuys van Saartje Prum genaamd. Beneden kunnen de kinderen slapen en boven in het huisje kan er worden gespeeld. Feest! 

 

Kramperen is er bij FarmCamps niet bij

Na een rondleiding over de boerencamping en een bezichtiging van de Farmcamps lodgetent staat het voor mij als een paal boven water. Wij gaan in 2015 luxe kamperen in Nederland. Genieten van glamping! Snel boeken voor seizoen 2015 (dat kan nu met vroegboek korting)… Nu nog duimen voor mooi weer. Nicolas van Bekkum, Marketing Directeur van FarmCamps bevestigt: "Logeren bij FarmCamps is altijd een onvergetelijke belevenis en onze tenten zijn geschikt voor alle weertypes. Maar wij snappen dat bepaalde weersomstandigheden het vakantieplezier kan wegnemen. Bijvoorbeeld als het hele dagen regent of wanneer het buiten zo koud is dat onze kachels en dubbele dekbed niet meer voldoende warmte bieden.” Maar Farmcamps biedt de Fijn Weer Garantie! De faciliteiten van de tenten zijn afgestemd op elk weertype. “Met mooi weer leeft iedereen natuurlijk zoveel mogelijk buiten. Luieren in de hangmat, biefstukken bakken op de barbecue en een wijntje drinken bij de buitenhaard,” schetst Van Bekkum. Maar ook bij minder goed weer is het goed toeven in de tent en op de boerderij. Maar wordt er veel regen verwacht of is de middagtemperatuur 10 graden Celcius of minder? Dan kun je vanaf 48 uur voor aankomst tot 12 uur 's middags op de aankomstdag gratis omboeken naar een andere periode. "Kramperen is er bij FarmCamps niet bij".