Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Je hoeft geen astronaut te zijn…

Astronaut worden… het lijkt mij wel wat! Ik vrees alleen dat die kans niet zo heel groot is. Maar met het gave boek iZonnestelsel krijg ik wel even dat gevoel én leer ik heel veel over de ruimte. Want, kunnen we mensen naar Mars sturen? Is er leven op de grootste maan van Jupiter? Ik weet nu alle antwoorden en nog veel meer. Die mysteries van het zonnestelsel heb ik geleerd uit mijn nieuwe en bijzondere boek. Bij het boek hoort namelijk een app, welk je op iPad, iPhone, iPod of Andriod kunt downloaden (gratis). Je weet niet wat je ziet…. digitale magie!

Als ik de iPad boven het boek houd, gaat alles bewegen. Ik creëer een levensecht 3D-beeld. Nog veel leuker is het om een foto te maken waarbij het lijkt of je een planeet in je handen houdt. Met dit boek ga ik graag samen op een fantastische virtuele ontdekkingstocht naar de ruimte. De planeten waren nog nooit zo dichtbij!

Ook dino’s tot leven wekken

Ik ben heel blij met het boek en de app iZonnestelsel. Maar je kunt ook een dinosaurus tot leven wekken met het boek iDinosaurus, van dezelfde uitgever. Deze boeken zijn verschenen bij Tirion Natuur en bevatten Augmented Reality! Dankzij deze digitale magie komen de boeken echt tot leven. Het levensechte 3D beeld is speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten. Vetgaaf om een dinosaurus op je keukentafel te toveren! Klik zeker even op de YouTube filmpjes over de boeken.