Lifestyle

Avontuur in ons eigen fotoverhaal

altalt

Hahha… Dat is echt lachen. We hebben een te giga-gaaf boekje van mama gehad. Het heet Pien en Mees kunnen niet slapen. Nou moet ik bekennen dat ik wel vaker de hoofdrol heb gespeeld in een boekje, maar dit verhaal van Ikkeda is écht bijzonder. Je kunt ons namelijk zien! Mama heeft van mijn zus en van mij een foto gemaild en zo zijn we in het fotoverhaal terecht gekomen.

alt

Avontuur
Vooral om de eerste bladzijde moeten we telkens weer erg lachen. Dan zie je ons in bed liggen, twee hoofdjes boven de dekens en ik fluister: ‘pssst! Kun jij ook niet slapen?’ Pien wordt niet wakker, dus nog een keer PSSST! Yes, wakker en dan start ons avontuur. We gaan beneden spelen met al ons speelgoed. Weet je wat nou echt zo grappig is aan dit boekje? Je ziet op de foto’s speelgoed wat wij thuis ook hebben. Een trein, een blokkenkar en het auto-speelkleed. Natuurlijk ook dingen die wij niet hebben zoals de speelgoed draaimolen… maar zelfs de plek waar de koekjes staan (hoog in de keuken) lijkt bij ons thuis. Aan het eind van het verhaal lezen we uit een ander boek van Ikkeda: Pien en Mees spelen vadertje en moedertje. Nou, je snapt wel dat we die ook graag willen hebben. Dat zou toch een waanzinnig gaaf verjaardagscadeau zijn!
Dit is echt een must have! Een top cadeau, voor ieder kind. Wij hebben een versie laten maken met broer en zus, maar je kunt ook een fotoverhaal laten maken met je lievelingsknuffel , vriend, vriendin of je huisdier.

Meer info zie je op www.ikkeda.nl