Lifestyle

Kids en Ten Cate

altalt

Een leuke pyjama of nachthemd… als baby’tje kreeg ik al de meest mooie nachtmode aan. Gelukkig! Daar slaap ik extra goed in, haha. Maar nu ik op school gymles heb, vind het ook belangrijk om mooi ondergoed te dragen. En wat is er veel keus. Stoere en schattige hemdjes, boxers en broekjes. Voor jongens en meiden. Op de website van Bodyfashionworld staan diverse kindercollecties, van kleurrijke pyjama’s van Lief! tot coole Ten Cate boxers. Er is veel keus… en met een waardebon van Ten Cate van 60 euro valt er veel te shoppen. Waarom je zo’n bon kunt winnen? Ten Cate bestaat dit jaar zestig jaar! Hiep, hiep hoera. En wie jarig is, trakteert dus.

Kinderondermode

Ten Cate is al jarenlang toonaangevend op het gebied van hoogwaardige kinderondermode. Daarnaast vind je op de site van www.bodyfashionworld.nl ook ondermode & nachtmode van lief!, het lifestyle merk van nu voor jonge kinderen. Van kleurrijk tot basics. Helemaal top. Trouwens, tot en met 29 december ontvang je bij aankoop van drie Ten Cate producten op www.bodyfashionworld.com het vierde gratis!

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Ten Cate 5 waardebonnen van 60 euro verloten.

Maak kans op zo’n code ter waarde van 60 euro om op www.bodyfashionworld.com te bestellen.


altalt

Word vriend van de Ten Cate Facebook pagina (klik op vind ik leuk) van www.facebook.com/tencatebodyfashion. Je maakt daar overigens ook kans op een waardebon.

Maar om bij Gaaf voor Kinderen kans op die fijne waardebon te maken vul je na je 'like' ook nog jouw favoriete onder- of nachtmode voor kids in op het winformulier. Je kunt tot 10 december 2012 meedoen.