Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Play-Doh zoekt ambassadeurs…


Heb jij het in je om een Play-Doh Pro te worden? Gaaf voor Kinderen is dol op Play-Doh, de zachte, kleurrijke en veilige boetseerklei, maar wij hebben al genoeg te testen. Vandaar dat we de oproep van Play-Doh plaatsen. Het merk bestaat dit jaar 60 jaar en om dit jubileumjaar te vieren zoekt het kleimerk echte Play-Doh Pro’s. Creatieve knutselfans worden opgeroepen om hun leukste Play-Doh creatie in te sturen. Daarmee maken ze kans op een jaar lang ambassadeurschap voor Play-Doh of prachtige Play-Doh prijzen.  Meedoen kan tot 15 oktober2016 . Alle info staat op www.playdohpro.com.    

Lekker samen bezig

Spelen met Play-Doh is in veel gezinnen een momentje van rust en echte aandacht voor elkaar. Misschien is dat wel het geheim waardoor, sinds de introductie in 1956, er al meer dan drie miljard potjes Play-Doh door kinderknuistjes zijn gegaan. Om inspiratie op te doen kijken nu al veel ouders op Playdohwereld op Facebook. Die pagina wordt alleen maar leuker als vanaf november de Play-Doh Pro haar eigen tips gaat geven! Daarnaast zal de Pro een paar keer voor Play-Doh op pad gaan om masterclasses te geven in Nederland en Vlaanderen.
De Play-Doh Pro ontvangt een jaar lang een mooie vergoeding voor haar werk en natuurlijk alle Play Doh die zij nodig heeft voor haar creaties. Gaat je knutselhart al sneller kloppen? Kijk dan snel op www.playdohpro.com hoe je meedoet en wat de voorwaarden zijn. Je kunt je tot 15 oktober aanmelden.

Naar de tandarts gaan kan best eng zijn, tandarts spelen daarentegen niet! Met de klassieke Play-Doh Bij de tandarts  speelset zijn de kinderen zelf de tandarts. Begin met het maken van een paar tanden met de tandenvormpjes en controleer ze goed met het spiegeltje. Oeps, zit daar een gaatje? Dan mag je boren met de elektrische boor en ‘m ook vullen met nog meer Play-Doh. Zit er iets vast tussen de tanden? Trek het eruit met het pincet! Maak een schitterende slotjesbeugel met de roller en speel dat je de tanden mooi schoon houdt door een beetje Play-Doh tandpasta door de tandenborstel te persen.

 

AFGELOPEN - Wil jij kans maken op Play-Doh Bij De Tandarts?
Kom Gaaf voor Kinderen dan volgen op Facebook en tag iemand in je reactie waarvan jij denkt dat die ook graag met deze zachte klei speelt.

De winnaar heet: Lisette Van Der Linden. Zij schrijft dit op Facebook: Onze jonge dame is pas 7 maar ook wij mogen begin volgend jaar aan de beugel omdat er zoveel moet gebeuren. Haar kaakje is gewoon te klein en aangezien ze grote dromen heeft en naar de balletacedemie wil, wil de tandarts vroeg beginnen zodat ze vroeg klaar is. Het kan ook want ze is nog maar net 7 maar al bijna klaar met wisselen. Deze set zou super zijn voor haar en haar tweelingbroer en stiekem ook voor mij want ik ben gek op boetseren.