Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Surprise! Confetti…

Wat een speelgoedhype op het moment! De L.O.L. Surprise! ballen. Jonge en oudere meiden zijn er dol op. Dus staan de verrassingsballen op ieder wensenlijstje en is een L.O.L. Surprise bal een uitstekend cadeau om te geven.
Confetti
Vorige week werd onze dochter 9 jaar en kreeg gelukkig ook een L.O.L. verrassing. Lacherig werd deze nieuwe bal mee naar haar kamer genomen, dus familie en visite konden helaas niets meemaken van dit spektakel. Wij moeten het doen met het unboxing filmpje.
’s Avonds vonden we wel de vrolijke restantjes… roze confetti. En natuurlijk een blij kind met een poppetje. Na enig doorvragen kwamen alle cadeautjes op tafel en werd er verteld hoe het uitpakken van de L.O.L. Surprise! Confetti Pop™ was gegaan. Namelijk met een knal (en daar schrok ze even van).

9 Verrassingen in 1 bal
Okay, het openen van de L.O.L. Surprise! Confetti Pop™ ging dus zo: de plastic buitenjas werd verwijderd en er verscheen (1) een sticker met een geheim bericht… geen tijd om te bestuderen want ze moest door naar nummer 2, de verzamelstickers. Gaaf! Maar door naar de derde laag, een flesbedeltje, waarna laag vier verscheen: schoenen.
Er moet aan de bal worden gedraaid ‘spin me’ staat er en hup daar is de vijfde laag met een outfit. Bij zes ziet ze een accessoire (bij ons een fles) en dan komt de zevende verrassing, een ringtattoo. Yes, 8 is bereikt een Confetti Pop-zonnebril en ook is het lint zichtbaar, met een feestelijke knal is dar laag 9 met de L.O.L. Surprise!- pop. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft 2 L.O.L. Surprise! Confetti Pop™ weg! 
 
 
 
Wat bij ons nog even een mysterie blijft is de uitleg over de L.O.L. Surprise! Confetti Pop™ en de ‘waterverrassing’. Ons poppetje is mee in bad geweest, maar er gebeurt niet. Conclusie van dochter: ‘dat zijn andere poppetjes’. Voor haar is het prima zo.

Maak kans op een verrassingsfeestje in elke bal met daarin 9 vrolijke verrassingen.
Als je het lint vindt, kun je eraan trekken voor confetti, een knal en een verrassing!  Een compleet nieuwe vorm van unboxing. Je popt de bal open en je verrassing springt er letterlijk uit. Wat een feest! Ook nieuw is de waterverrassing waarbij je popje van kleur verandert in koud of warm water.
EN
2. Volg jij ons op Facebook, Twitter of Instagram? Nee, kom volgen... via social media hebben we vaak ook exclusieve acties.
 

Er is een verrassingsbal L.O.L. naar Sasha K in Limmen en Lotte de G in Almere gegaan. Zij hebben de prijs al in huis.