Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

Maak kans op een gave Sint-prijs!

De eerste zaterdag na Sint Maarten (11/11) is normaal gesproken de intocht van Sinterklaas, dat duurt dus nog even… maar je kunt Sinterklaas wel al in de bioscoop zien.

Vol verwachting klopt ons hart!

Vanaf 6 oktober is de gloednieuwe Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje in de bioscoop te zien.

En, het wordt weer spannend! Terugkerend thema of het Sinterklaas en de Pieten lukt om dit jaar op tijd in Nederland te komen en het Sinterklaasfeest te redden, blijft gewoon gaaf.

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een vrolijk avontuur voor jong en oud, boordevol humor!

Heb je de trailer al gezien? Nee? Je ziet 'm hier: 

https://youtu.be/KVHqGQYT6q0

AFGELOPEN - Je maakt kans op dit Sint-pakket: het Sinterklaas 4 in 1 spel én een Intertoys bon t.w.v. 25 euro.

Hoe maak jij kans?

Vul bij de reactie op Facebook of op het online formulier de naam in wie als kasteelheer Jean Claude te zien is.

Lees in de privacyverklaring wat we met de gegevens doen.

De winnaar is:

Bets P. uit Udenhout