Gaaf voor Kinderen

Welkom bij Gaaf voor Kinderen

dé website met gave lifestyle tips, cadeaus en uitjes voor je kind, kleinkind, neef, nicht, vriendje, vriendinnetje, buurjongen, buurmeisje…

getestdoorkinderen_transparant

privacyverklaring


In deze privacyverklaring geven we informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Uiteraard houdt GaafvoorKinderen.nl zich aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Verwerking van je persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.
Contactgegevens:
GaafvoorKinderen.nl / SchrijfSter.com - https://www.gaafvoorkinderen.nl. Bloemgaarde 74, 1902 HG Castricum, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit brengt met zich mee dat wij:
- je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt
- deze doelen en type persoonsgegevens worden beschreven in dit privacy beleid
- de verwerking van je persoonsgegevens beperken tot enkel de gegevens die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden gebruikt
- passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is
- geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt
- op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent je persoonsgegevens, je hier op willen wijzen en deze respecteren
Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?
GaafvoorKinderen.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Je persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:
– Verzending van onze nieuwsbrief
– Om je te kunnen e-mailen over winacties
– Om producten en/of diensten bij je af te leveren
– En om je te informeren over wijzigingen van onze diensten

Voor de bovenstaande doelstellingen vragen wij de volgende persoonsgegevens:
- Voor- en achternaam
- Adres, postcode, plaats
- E-mailadres
Verstrekking aan derden
De gegevens die je aan ons verstrekt worden alleen aan derde partijen verstrekt indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van derde partijen voor de verzending van een gewonnen product.
Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij uiteraard afspraken om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval moeten wij medewerking verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens
GaafvoorKinderen.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Verzamelde NAW-gegevens in het winformulier die ons worden toegestuurd naar aanleiding van een bezoekersactie, worden na het trekken van de winnaar(s) uit de mailbox verwijderd, waarbij we ook de prullenbak legen, en niet verder bewaard. E-mailadressen van abonnees van de nieuwsbrief worden bewaard zolang de persoon lid is van de nieuwsbrief, en hierna verwijderd.

Beveiliging
We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en GaafvoorKinderen.nl neemt passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking.
De volgende maatregelen zijn genomen:
- Een gebruikersnaam- en wachtwoordbeleid op al onze systemen
- Alle medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens
- Er worden back-ups gemaakt van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten
- we testen en evalueren regelmatig onze maatregelen

Dit zijn je rechten omtrent je gegevens
Je hebt het recht om je persoonsgegevens die we van je hebben ontvangen in te zien, aan te passen of te verwijderen. Verwijderen kun je zelf doen via de nieuwsbrief.
Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heb je het recht de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jouzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen.
Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens, dan kun je daar direct contact met ons over opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Komen wij er niet uit dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.
Vragen
Als je naar aanleiding van onze Privacyverklaring nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op!

Dan nog dit:

Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten. De artikelen worden namelijk beschikbaar gesteld ter promotie van het product! 

Contact... en over Cookies

Gaaf voor Kinderen wordt gemaakt door Marije Smit, www.schrijfster.com.
 

Gaaf voor Kinderen wordt gemaakt door journalist / influencer / blogger Marije Smit, www.schrijfster.com

Een gaaf lifestyle product of uittip kan - na testen - redactioneel of als advertorial worden geplaatst. Er kan dan ook een link worden gemaakt, waarbij het fijn zou zijn als je naar www.gaafvoorkinderen.nl terug wilt linken. Wil je meer weten over een mogelijke samenwerking? Mail mij dan gerust.

Ik stel het zeer op prijs als ik het te bespreken product zelf – of door de kinderen - kan uittesten, zien, proberen, ruiken. Zo kan er een origineel en op de doelgroep gericht tekstje worden geschreven. Dit kan door het product op te sturen naar het adres in Castricum.

Extra gaaf wordt een blogtekst door er een winactie aan te koppelen. Deze samenwerking bespreek ik ook graag per mail met je.

Een vraag over Gaaf voor Kinderen of heb je een gave tip?

Mail dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Je kunt me ook volgen op Twitter, Instagram en op Facebook.

Volgers op social media per juli 2021:
Facebook Gaaf voor Kinderen – 6.490 vind-ik-leuks en 6.635 volgers.
Twitter GaafvKinderen – 4.800
Instagram gaafvoorkinderen – 1.400

Unieke bezoekers per maand: circa 10.000

 

 

Cookie Policy

Om GaafvoorKinderen.nl goed te laten werken, maken we gebruik van cookies. De meeste websites doen dit.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Zo onthoudt de website de pagina's die je hebt bezocht en de voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat je die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Hoe gebruiken we bij GaafvoorKinderen.nl cookies?

We gebruiken functionele cookies en analytics cookies die geen inbreuk maken op je privacy.

Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Deze website werkt ook zonder cookies. Je kunt cookies dus wissen of blokkeren, maar sommige onderdelen van de site zullen dan niet (naar behoren) werken.

De informatie die de cookies verzamelen, wordt niet gebruikt om je te identificeren en wij delen de statistische gegevens niet met derden. Deze cookies worden ook niet voor andere dan de hierboven beschreven doeleinden gebruikt.

Hoe kom je meer te weten en wat kun je met de cookies doen?

Je kunt cookies altijd controleren en/of wissen. Alle cookies op je computer zijn te wissen en je kunt de browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Dit betekent wel dat je daarna jouw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

 

De Gaaf-sites maken, net als heel veel andere website, gebruik van cookies. Waarom? Hieronder de ‘google’ uitleg:

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om deze website te helpen analyseren hoe gebruikers de Gaaf-sites gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor deze site en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Het kan ook dat de advertenties/banners op deze site gebruik maken van zogenaamde Third Party Cookies, o.a. om te voorkomen dat je een advertentie te vaak krijgt voorgeschoteld. Wil je toch echt die cookies uitschakelen, dan kun je dit in de browser instellen (zie de links hieronder). Bestaande cookies zijn ook van de eigen computer te verwijderen.

Meer informatie over cookie-instellingen Chrome

Meer informatie over cookie-instellingen Firefox

Meer informatie over cookie-instellingen Internet Explorer

Meer informatie over cookie-instellingen Safari

Meer informatie over cookie-instellingen Flash Player

 

Gaaf voor Kinderen maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics meet o.a. welke informatie op de site het meest wordt gezocht en bekeken. Om dit te kunnen meten plaatst Google Analytics zogenaamde cookies op je computer. Deze cookies worden door Google gebruikt om anonieme analyses van de website en het websitegebruik te maken. Gaaf gebruikt deze anonieme gegevens alleen voor marktonderzoek en het optimaliseren van de websites.

 

Marije Smit, Bloemgaarde 74, 1902 HG Castricum. KvK 37150965, BTW-nr 1908.01.967.B.01. 

 

 

Lifestyle

Dit is een introductie tekst over lifestyle

Z@ppelin DVD Winnen

ZppelinDVD

Wil jij, net als ik, graag kijken naar al je Z@ppelin-vriendjes zoals Kabouter Plop, Sesamstraat, de Smurfen of Pingu, dan maak je bij Gaaf voor Kinderen.nl kans om deze DVD te winnen. Met deze DVD kun je op ieder gewenst moment, als mama aan het koken is bijvoorbeeld, tv kijken. Ik smul er van. Even een rustmomentje voor mezelf. Ik moet ook altijd zo lachen om die rare pinguin Pingu of om Bert en Ernie. Maak kans op deze DVD uit de Z@ppelin-collectie door een mailtje (voor 1 september 2010) te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in het subject 'Zappelin DVD winnen' en beschrijf kort waarom jij graag kans wilt maken op deze prijs.
Deze gave DVD is gewonnen door: Milan

Eigen tapijt

Ik mocht mijn slaapkamer pimpen, want het was nog echt zo’n kínderkamer… Op de computer heb ik een superleuke site gevonden en ben aan de slag gegaan. Ik heb een gave tekening gemaakt en hiervan is nu een vloerkleed gemaakt. Speciaal voor mij. Het duurde wel even voor mijn eigen tapijt er was, maar dat is ook niet zo raar want dit vloerkleed is echt uniek en exclusief voor mij gemaakt. Met de hand! Ik ben super trots op mijn eigen vloerkleed op de grond. www.kinderkunstopdevloer.nl.

cowfloorsmall

 

Drakenrugzak

 

Rugzak Draak

Pas in de Efteling geweest. Gaaf! Ik wil snel weer terug en dat doen we gelukkig ook, want we gaan naar de Sprookjesboom Musical. Keek (en kijk stiekem nog wel) ik altijd op tv. Roodkapje, Klein Duimpje, de Reus en de Draak… wow wat maken die veel mee! Tijdens ons bezoek aan de Efteling heb ik dus een hele coole rugzak gehad. Het is een groene draak. De vleugels van de draak kan ik om mijn schouders slaan zodat het er heel spannend uitziet. Nu maak ik echt de blits én ik heb gewoon al mijn spulletjes, een broodtrommel en speelgoed, bij me. www.dushi.com bij Sprookjesboom.

 

HappySunnyDays T-shirt

 

sunset

Ik heb laatst een prachtig zandkasteel gebouwd, maar vlak daarna was mijn rug enorm verbrand door de zon. Ik had wel zonnebrandcrème op hoor, maar door de combi van zee, zon en zand… tja, rood! Om dit te voorkomen heb ik een prachtig T-shirt van HappySunnyDays gehad. Het voelt wel anders dan een gewoon shirt, want deze stof heeft een behandeling ondergaan waardoor je een UV-bescherming hebt (van SPF 50+). Nu kan ik met een gerust hart in de zon spelen. Natuurlijk smeert mama mij nog wel in met zonnebrandcrème met een hoge factor. Oh ja, het shirt houd ik gewoon aan als ik ga zwemmen… het is supersnel droog. Bovendien zeggen veel mensen dat het een leuk shirt is. www.happysunnydays.nl 

“Mama ik ben hier”

Je bent jong en je wilt wat… ontdekken! Ik wel in ieder geval. Daar zijn papa en mama wat minder blij mee hoor. Net als ik lekker in een winkel aan het struinen ben of als ik me heb verstopt in de speeltuin, roepen zij paniekerig waar ik ben. Joehoe, hier denk ik dan. Vorige keer toen ik even kwijt was heb ik van mama een zachtrubberen beertje gehad. De Bellotte child!alert, ook wel de “Mama ik ben hier” genoemd. Ik heb het beertje (bruin, blauw of roze) aan mijn riem of jas hangen. Als ik nu iets te ver bij mama of papa wegloop (7,5 meter) dan gaat de sleutelhanger van mijn vader en moeder piepen. Zien zij me dan niet, dan drukken ze op de sos-knop en dan geeft mijn beertje een hard geluid. Zo vinden zij me snel weer terug. www.belmijnmama.nl.