Babyspullen

Lekker knuffelen

Ik heb een eend. Mijn lievelingsknuffel! Dit eendje gaat altijd met mij mee uit logeren. En soms, soms gaat ‘ie mee in bad. Want dan is Eend vies. Het is één keer gebeurd dat ik mijn eendje ben vergeten. Drama! Ik kon niet slapen zonder. Gelukkig is Eend snel weer bij mij terug gekomen. Heerlijk, om mee te knuffelen. En het grappige, mama had vroeger ook een eend als lievelingsknuffel. Gemaakt door mijn oma. Ik denk dat er toen nog niet zoveel keus aan plucheknuffels was.

Plucheknuffel

Nu is er keus genoeg. Zie dan maar eens een lievelingsknuffel te vinden. Vaak wordt een knuffel die je bij je geboorte krijgt de ‘lieveling’. Daarom is het voor opa’s en oma’s en mama’s en papa’s zo belangrijk om een echt lieve, leuke, schattige plucheknuffel te vinden. Ik kan je zeggen dat het best lastig is om zo’n knuffel in de winkel te vinden. Waar wij dé juist hebben gevonden? Online. Op Plucheknuffel.nl vind je het grootste assortiment aan favoriete vriendjes. Je kunt gewoon zoeken op soort. Ideaal. Al zie ik niet mijn lievelingseendje in de shop. Maar wel een mooie zwaan of te gekke beer.  

 

Of je nu op zoek bent naar een knuffel van 8 centimeter of eentje van 4 meter, je vind ze er allemaal. Het assortiment van Plucheknuffel.nl is verdeeld in verschillende thema’s, wat zoeken naar en bepaald dier extra makkelijk maakt. Zo zijn er pooldieren, boerderijdieren, insecten, jungle, zeedieren, vogels en is er een thema fantasie-knuffels.