Babyspullen

Dooky voor over je baby-autostoeltje

Wij waren al overtuigd van het handige Dooky. Dé musthave voor alle moeders. In 2013 won Xplorys met een Dooky-product de Baby Innovation. Terecht hoor. En dan is er nu de Dooky Hoody.

Praktisch en leuk

Dat zwarte kapje aan ons baby-autostoeltje kennen we nu wel. Bij ons eerste kindje hebben we dat vaak gebruikt hoor. Maar het is wel saai… Bij ons tweede kindje kwam de Dooky Hoody – met een leuk printje – net op de markt. Yes, hebben! Wij hebben een design met blauwe sterren voor zoonlief. En het handige, de Dooky Hoody past op iedere Maxi-Cosi (groep 0+) én is UV beschermend. Kijk, dat vinden we ook belangrijk, die UV-bescherming. Dit nieuwe kapje is UV beschermend en filtert meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen. Dat heeft het zwarte kapje niet. Bovendien is de Maxi-Cosi kap meestal open aan de zijkanten, niet echt rustig als het waait. Al die ‘problemen’ zijn nu opgelost en ons lieve ventje kan zo ongestoord slapen. Praktisch dus die Dooky Hoody en leuk.

 

Dooky Hoody is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren (blauw, roze en zwart) en 3 verschillende designs, zodat je altijd wel een passende Dooky Hoody bij je kinderwagen, buggy of Maxi-Cosi weet te vinden. Ook zijn er dekentjes verkrijgbaar in dezelfde designs voor een mooie match.

Dooky Hoody heeft een samenwerking met Lief! en heeft hierdoor nog 4 extra exclusieve designs (Liv, Tom, Fay en Beau). Ook hier zijn dekentjes en andere producten verkrijgbaar in dezelfde designs.