Babyspullen

Hollandse liedjes zingen

Samen zingen is gaaf! Dat kan op school, met oma of opa en natuurlijk met je ouders. Want, wie is er niet groot geworden met ‘Twee emmertjes water halen, Berend botje en Ik zag twee beren broodjes smeren’? Toch hoor je die leuke Hollandse kinderliedjes niet vaak op radio, tv of op je tablet. Daar komt verandering met juf Roos.

Wie is Juf Roos?

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen. Juf Roos is vrolijk, vindingrijk en kan ook nog eens prachtig zingen. Gijs is de buurjongen van Juf Roos, hij is grappig en kan soms een beetje onhandig zijn. Verkleden vindt hij het leukste dat er is. Samen beleven ze iedere aflevering een nieuw avontuur. Doe je mee? Want alles kan in de molen op de dijk.

 

Waar is Juf Roos te zien?

Juf Roos is tijdloos, herkenbaar en overal te vinden. Het programma is vanaf 5 oktober te zien op RTL Telekids (ma-vr/09.55) en via de website www.jufroos.nl en app (met o.a. spelletjes, liedjes en kleurplaten) en zijn alle afleveringen beschikbaar op het Juf Roos YouTube kanaal. De afleveringen duren vijf minuten en zijn erg leuk om samen te kijken en mee te zingen.