Babyspullen

Speelgoed voor baby’s

 

Baby’s en speelgoed… als ouder wil je een klein kindje graag iets ‘te doen’ geven, maar in de praktijk blijkt dat toch vaak lastig. Speelgoedfabrikanten bedenken toch steeds weer iets nieuws. Zo zijn de nieuwe producten van Little Tikes gericht op het hebben van plezier samen met fysieke en sociale interactie.

Ze stimuleren de geestelijke ontwikkeling, motoriek en nieuwsgierigheid van het kind. De speeltjes richten zich op de ontwikkeling van baby’s, door hen te stimuleren actief te spelen binnen de eerste belangrijke 18 maanden. De speelgoedlijn brengt baby’s spelenderwijs in beweging en begeleidt hen bij drie belangrijke leerstappen voor de eerste motorieke functies: zitten, kruipen en staan.

De nieuwe lijn bevat een aantal zeedieren die elk hun eigen bewegingsfuncties hebben en de allerkleinsten op verschillende manieren actief laten zijn.

 

 

 

Test met Push 'n Glow Fish

Baby Tijn (6 maanden) test de Push ’n Glow Fish. Zijn moeder laat weten: “Het visje heeft een leuk niet zo overheersend geluidje in twee verschillende versies. Wat het speeltje ook leuk maakt zijn de knipperlichtjes, daar moet Tijn om lachen.

Ik dacht dat het visje geluid en licht zou maken wanneer je hem 'Pusht', maar dat is niet zo. In het handvat zit een knop waar je in moet knijpen en hiermee zet je de boel in beweging. Het is makkelijk te doen, maar of mijn zoontje dat ook snel gaat snappen? Misschien als hij een paar maanden ouder is.

De vis rijdt, maakt af en toe geluid en lichtjes, dus dat maakt het wel interessant speelgoed. Gelukkig kan zijn oudere zus hem helpen en samen spelen zij met het oranje speelgoedvisje."