Babyspullen

Babyproof…

Hoe kleiner het voetje, hoe liever het schoentje. Deze Gaaf voor Kinderen-moeder kocht zich dan ook gek toen we nog kleine baby’s hadden. Eerst van die hele lieve, leuke, kleine sokjes, iets later werden dat slofjes waar de eerste stapjes mee gezet konden worden en daarna babyproof babyschoentjes. Wát een keus, niet alleen in kleur of model, maar juist ook in soorten.


Soft slof
Bij mijn persoonlijke favoriet Shoesme start je doorgaans met de BABY-PROOF® Soft sloffen. Voor komend seizoen zijn deze slofjes voor in de wandelwagen of voor de eerste stapjes binnenshuis er in gave kleurtjes. En in te gekke espadrille-stijl. Wat wil je nog meer… hippe babysloffen. Van kleurrijke Ibizastijl tot denim- en camouflage designs. Lekker zacht en soepel en dus gemakkelijk aan te trekken.

Lekker lopen
Die eerste babymaanden vliegen om, geloof mij. Voor je het weet staat jouw baby, of zie jij vol schrik dat je kindje de eerst treden van de trap heeft beklommen (ja, serieus die schrik beleven de meeste moeders in een onbewaakt ogenblik). Anyway, de pre-walker schoentjes zijn er ook in vele kleurtjes en modellen Ze noemen ze de BABY-PROOF® Smart babyschoenen. Het Smart concept, speciaal ontwikkeld voor de first steps, maakt het nog leuker en fijner om al lopend de wereld te gaan ontdekken. Voor zomer 2016 zijn bestsellers aangevuld met gave Deluxe Originals. Met sneakers, sandaaltjes, (klitten)bandschoentjes en veterschoentjes is de babyschoenencollectie een volwaardige schoenencollectie op zich.