Babyspullen

Sophie de Giraf onderweg

Om baby’s en jonge kinderen tijdens autoritten te beschermen tegen de zon komt Sophie de Giraf met gezellige zonneschermen. Er is zelfs een zonnescherm met speelboog, voor extra veel plezier onderweg.
Zonneschermen met activiteitenboog
Het zonnescherm met één met speelboog leidt kinderen tijdens de autorit op een leuke manier af. Zo kan er worden gespeeld met Kiwi de Vogel met knisperende vleugels; Sophie de Giraf met een zachte melodie om de baby te kalmeren; Lazare de Kat met een rinkelbelletje. In het midden van het zonnescherm met speelboog is een afneembare spiegel en de drie accessoires te vinden. Die drie activiteiten zijn afneembaar en kunnen overal aan bevestigd worden door middel van het klittenband.
Er is ook een gezellig zonnescherm met afbeelding van Sophie de Giraf.

 

 

De zonneschermen zijn gemakkelijk te bevestigen door middel van de zuignap in het midden en past in elk type auto. Compact op te vouwen dankzij het pop-upsysteem.


Over Sophie de Giraf
Al sinds 1961 is Sophie de Giraf populair. Al meer dan 50 miljoen baby’s en dreumesen hebben inmiddels met Sophie gespeeld. In haar geboorteland is het girafje een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft zijn eigen Sophie. Het geheim van Sophie de Giraf? Ze is gemaakt van de allerbeste kwaliteit natuurrubber, 100% veilig en natuurlijk superschatting! Met haar dunne nek en lange poten is Sophie de Giraf zeer geschikt voor kleine babyhandjes en haar zachte, uitstekende oren en poten zijn heerlijk om op te sabbelen of in te bijten. Door haar opvallende giraffenvlekjes, speciale geur en grappige piepgeluidje leren veel baby’s haar al snel herkennen en prikkelt ze hun zintuigen.


In de collectie van Sophie de Giraf vind je altijd het ultieme (kraam)cadeau. Kies bijvoorbeeld voor de So’Pure Colo’rings, ideaal voor baby’s met doorkomende tandjes. Of de lieve knuffel Chérie, gemaakt van heerlijk zacht velours.

Alle producten zijn te vinden op www.kleinegiraf.nl.