Babyspullen

Babypakket is gaaf cadeau

Met de komst van een kindje worden de ouders vaak overspoeld met nieuwe spulletjes. Om alles duidelijk te merken als je baby’tje naar een oppasmoeder of kinderdagverblijf gaat, komt Goedgemerkt.nl met de allerhandigste labels in één pakket. Een compleet babypakket met onder meer diverse stickers en labels in een jongens- of meisjesvariant. Daarnaast bevat het pakket zestien mijlpaalkaarten om mooie, speciale momenten in de ontwikkeling van een kleintje vast te leggen. Hierdoor wordt het naast een praktisch, ook een leuk en origineel kraamcadeau voor kersverse ouders. Gaaf voor Kinderen vindt dit een leuke tip en heeft er via een oproep op Facebook een testmoeder bij gezocht. Uit de vele reacties is Elsbeth (moeder van vier kinderen) met haar pas geboren zoontje als tester aan de slag gegaan.


Dit is haar ervaring:
“Het is een mooi pakket, echt de moeite waard om te bestellen. Het babypakket bestaat uit labels voor op kleding, flesjes/speelgoed én er zijn mijlkaarten. Het is handig bij dit product om van te voren te weten of je een jongen of meisje krijgt, zodat je de eerste mijlkaart ook echt kan gebruiken bij een foto. De mijlkaarten zien er heel kleurrijk uit. Wat heel fijn is aan de kaarten is dat je een persoonlijk verhaaltje op de achterzijde kan schrijven.

Gezinsuitbreiding
Het pakket is in babyroze of babyblauw verkrijgbaar, jammer dat er geen neutrale variant is. Dan zouden mensen het product ook van te voren bestellen met de achternaam erop. Wat ook praktisch is als je je spullen labelt, bij eventuele toekomstige gezinsuitbreiding. Het  maken van de labels gaat makkelijk: er kunnen 2 regels op  (o.a. kindsnaam/achternaam of kindnaam/telefoonnumer, etc). Het leuke is dat je ook nog een leuke afbeelding erbij kan doen, zodat kinderen de labels ook herkennen.

Instrijklabel
Alles wordt netjes aangeleverd met instructies in aparte plastic mapjes. Niet heel goed voor het milieu, maar wel heel praktisch en geordend voor ons als ouders.  Voor de rest is de kwaliteit van de stickers/labels echt super. Kunnen allemaal tegen een stootje. Persoonlijk zou ik de naamstickers om op flesjes te plakken eerder als rechthoek nemen dan de ronde variant. De ronde variant plakt wat lastiger op de flessen door de vorm. De plakgemak kledingstickers vind ik persoonlijk fijner dan de instrijklabels, deze zijn gebruiksvriendelijker, zeker als je het druk heb als (beginnende) ouder. Al met al is het wel een mooi opstartpakket bij het krijgen van een baby.

Ik vind het echt een aanrader omdat het een heel goed product/pakket is. Zeker leuk om iemand dit iemand als kraamcadeau te geven!!”

Fijn dat Elsbeth het pakket zo goed heeft getest en tevreden is over de producten van www.goedgemerkt.nl.