Babyspullen

Herinneringen sparen

Vanaf het moment dat een kindje in de buik groeit (ach, wat zijn die echofoto’s leuk!) willen ouders de bijzondere momenten vastleggen. En dat kan tegenwoordig ook zo gemakkelijk met je smartphone. Fotootje!
Wanneer kreeg je baby het eerste fruithapje? Wanneer zag je het eerste lachje? Het eerste stapje? En zo zijn er natuurlijk heel veel leuke en bijzondere momenten van je kindje om vast te leggen. Extra gaaf wordt zo’n herinnering als je er een datum bij hebt. Tadaaa, en dat kan dan weer goed met de Age + Moments Baby Blocks. Een nieuw product van Milestone.
Lichtgewicht blokken
Het Nederlandse merk ken je vast al van de fotokaarten om bij je kindje in de box of wieg te leggen, Milestone blijft ontwikkelen en heeft nu ook leuke blokken. Lichtgewicht blokken, wel te verstaan. Je legt natuurlijk geen zwaar, houten blok in een box…
Het zijn vier zachte blokken met daarop cijfers, letters en een leuk zinnetje voor bijzondere momenten zoals ‘Baby on the move’ of ‘Playtime’. Leg de blokken bij je baby… fotomomentje. Doordat het kindje met de blokken kan spelen worden het vast gezellige en vrolijke foto’s.

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag een set Milestone™ Age + Moments Baby Blocks weggeven! 
 
Waarom wij de blokken gaaf vinden?
Je kunt met de Baby Blocks niet alleen de leeftijd van je kindje perfect uitdrukken in dagen, weken en maanden, maar met de unieke blokken kun je ook een bijzonder moment zoals Smile! Of Tummy Time vastleggen. Daarnaast is het voor je baby een stukje speelgoed!
Dit maakt het een perfect kraamcadeau. Trouwens, de blokken zijn ook al goed te gebruiken om de zwangere buik mee vast te leggen op foto.
Maak kans op een set Milestone™ Age + Moments Baby Blocks!
Vul voor 1 maart 2018 in welk moment met je kind jij graag vast wilt leggen.
 

De winnaar is Nancy van H uit Wijhe.